Bi želeli spremljati Anino zgodbo in ujeti vse njene dragocene nasvete? Povežite se zdaj!
Bi rad postal zavestni kreator svoje realnosti?
Želiš odkriti kdo in kaj v resnici si?

Osebna srečanja so namenjena vsem, ki si želite individualne obravnave pri svoji osebni rasti, uspehu in neuspehu, telesu, življenju nasploh.

Kaj vse si lahko brez omejitev, ki si jih naredil tako resnične, da zares verjameš da so resnične in jih ni možno spremeniti?

Mogoče izkušaš velike spremembe v svojem življenju in ne veš kam in kako naprej?

Depresija? Stres? Bolečine, bolezni in spremembe na telesu?

Iščeš namen in smisel svojega življenja? Si želiš poenostaviti svoje življenje? Napredovati? Začeti uživati in kreirati?

Se ti zdi, da zate ni rešitve? Si obtičal v posledici nekega vzroka? Ali pa že kreiraš in zares uživaš v svojem delu in bi rad še več?

Obstaja drugačen svet, od tega ki se odvija pred našimi očmi. Veš tudi ti? Kako bi se rad videl v prihodnosti?

Ali ste pripravljeni zahtevati od življenja kar si želite, raziskati svoje talente, sposobnosti, moč, vrednosti, darove in še več?

Kdo bi bil, če bi vedel, da ti ne more spodleteti? Kaj če je namen, če že mora biti, to, da se imamo fino? Da se zabavamo?

Kaj lahko pričakujete od osebne seanse?

Pri odločanju za osebno seanso je pomembno, da veste kako le-ta poteka.

Srečanja potekajo ena na ena, dela se po vaših individualnih željah in potrebah. Z mojo facilitacijo ozavestimo samo srčico vaše težave in formuliramo praktično strategijo z orodji za spremembo. Srečanja potekajo spontano, preko pogovora in lahko tudi energijskim delom na telesu.