Bi želeli spremljati Anino zgodbo in ujeti vse njene dragocene nasvete? Povežite se zdaj!

Kakšno bi bilo vaše življenje, če bi lahko imeli svoj lastni glas v vaših odnosih?

Ali se pogosto zalotite v situacijah, kjer:

  • Se držite nazaj, da izpolnite zahteve vašega šefa, družine, partnerja in vaših prijateljev?
  • Sodite sebe kot slabega starša, slabega zaposlenega, slabega prijatelja, slabega partnerja?
  • Konstantno iščete potrditev od ljudi, ki vas obkrožajo?
  • Ste nezmožni vprašati vašega šefa, ljubimca, prijatelje, otroke, po tem kar si res želite?
  • Imate brilijantne zamisli, pa nimate poguma, da bi jih povedali na glas?
  • Se manjšate pred drugimi zato, da bi ustrezali, namesto da bi zasijali?

Ste pripravljeni stopiti iz svoje sence, se izraziti in svetu pokazati točno takšni kot ste? Brez opravičevanja in upiranja? Je čas, da se vaše brilijantne zamisli uresničijo?

Biti in imeti vaš glas v vseh odnosih je mogoče. Če spustite svoje pretekle izkušnje in postanete karizma, kar v resnici ste.

Kaj je Pravi glas za vas?

Access Consciousness je set orodij, s katerimi lahko spremenite katerokoli področje svojega življenja. S čimer se igramo pri Pravi glas za vas je, kako ta orodja aplicirati na oder, kako jih uporabiti, da se začnete prikazovati v svojem življenju, da ste volji biti videni, slišani, biti povezani s publiko, da stopite izven svoje cone udobja. Na mnogih seminarjih imamo v razredu oder, mikrofone in včasih kamere…in zabavno je opazovati kaj vse to vzbudi v ljudeh! Se sliši strašljivo? Da vas postavimo na oder in v roke potisnemo mikrofon? Da strmimo v vas in čakamo, da se rodi zvezda? Kaj pa če bi vse to postalo lahkotno in bi to storili brez, da se vam šibijo kolena in trese glas? In celo z navdušenjem? Je to možno?

Pravi glas za vas je bil v začetku namenjen nastopajočim, imenoval se je Razširitev kreativne osnove vaše resničnosti. Sprva je bil ustvarjen za pevce, igralce, umetnike, avtorje in govorce, kot kovček orodij, s katerimi lahko izboljšajo svoje področje. A to ni več to, kar si ta seminar želi biti!

Pravi glas za vas je za ljudi, ki želijo najti in deliti svoj glas s svetom. Te delavnice vam pomagajo odkleniti vse stvari, ki vam preprečujejo da pojete, pišete, govorite ali komunicirate s svojim lastnim glasom.

Čarobnost Pravi glas za vas je v tem, da vzpodbuja in vam pomaga pri tem, da spustite sodbe in zaključke, ki so vas zadušile in zaklenile lastni ustvarjalni glas. Lepota teh orodij je v tem, da vam ni potrebno vedeti kaj je tisto, kar vas ohranja zataknjene. In ni vam potrebno vedeti zakaj stvari ne delujejo; voljni morate biti samo pomisliti na drugačno možnost. To je delavnica, ki vas vodi skozi to, da spustite svoje omejitve v zvezi s tem da ste videni ali slišani in ponuja dinamična orodja, da se prikažete kot resnična brilijantnost pred drugimi.

Ta orodja, procesi in vprašanja so nekaj kar lahko uporabite, da se osvobodite vseh omejitve, ki ste jih kupili, vzeli za svoje in vam več ne služijo.

Ali ste pripravljeni spustiti svoje pregrade, da odkrijemo veličino vas, tudi če bo grdo, izven kontrole in tudi če se bo iz tega izcimilo nekaj pričakovanega ali pa sploh ne?

Poiščite svoj glas, vstopite v svojo potenco in se pokažite svetu v vsem svojem sijaju. Postanite slišani, postanite vidni, postanite vi! Edinstveni in čarobni, kar tudi ste.

Je sedaj čas

Verjamem, da nisi po naključju pristal/a na moji strani. Nekaj naju je povezalo. Spoznajva se. Kaj bo to ustvarilo zate?

Prijava na osebno seanso z Ano