Bi želeli spremljati Anino zgodbo in ujeti vse njene dragocene nasvete? Povežite se zdaj!

Masaža petih kontinentov je neverjetna mešanica masaž, ki poživijo vaše telo in življenje. Je globalni energijski tretma, ki vas ponovno poveže z vašo življenjsko energijo.

S to masažo razstrupite svoje telo, ga aktivirate in poživite, opustite vse zataknjenosti in se odprete življenju. Masaža petih celin prinaša osvežitev in sprostitev tako za maserja kot za stranko. Je tudi izjemna poslovna priložnost ter neverjetna spodbuda za vaše telo in vaše odnose.

M5C lahko zaradi svoje lastne energije, ki izhaja iz razvijanja in približevanja sekvenc, na sinergijski način združi več svetovnih tehnik, med katerimi so masaža, aromaterapija in energija magnetizma. 

M5C nas z jastrebovim očesom, tigrovim očesom ali zmajevimi nohti popelje nazaj v Azijo, bogato s tehnikami, kot sta shiatsu in tuina, ki prek energijskih meridianov poskrbijo za večje ravnovesje telesa.

M5C nadaljuje s tehnikami havajske masaže Lomi-Lomi, kar pomeni "edinstvena/deviška masaža". Turška masaža, ki se izvaja v kopeli z milom, je zelo energična, dinamična, učinkovita in sproščujoča. Ajurvedski dotiki in križanje čaker nas prenesejo v Indijo, kjer imajo marme in energijske točke svoje zasluženo mesto v M5C. M5C, ki se opira na mišično podlago in anatomske znake telesa, je kot švedska masaža.

Metoda različnih vrst masaže: 

Lomi lomi - kalifornijska - švedska - ajurvedska - tuina, ki združuje energijo reikija/magnetizma in eteričnih olj. Reiki, ki se uporablja pri tej popolni masaži, je zelo močan, počasen in globok, omogoča kroženje življenjske energije neposredno v telesu.

Z dvodnevnim tečajem postanete praktik Masaž 5 celin.

Je sedaj čas

Ali bi bili voljni vključiti svoje telo v svoje življenje?

PRIJAVA NA MASAŽO