Bi želeli spremljati Anino zgodbo in ujeti vse njene dragocene nasvete? Povežite se zdaj!

Zloraba ima številne oblike in obraze. Fizična, psihična čustvena, spolna, finančna,… Lahko nas zlorabljajo drugi, lahko se sami. Kako, se sprašujete? Z nenehnimi sodbami recimo. Da se nimamo dovolj radi, odrežemo skrb zase in svoje telo, ne znamo postaviti mej, ignoriramo svojo intuicijo, se razvrednotimo, dovolimo, da nas drugi zlorabljajo. Ujeti v začaran krog zlorabe ne najdemo rešitve, ne znamo se izviti iz njenih krempljev.

Kaj, če obstaja način, da se znebite zlorabe lahkotno in radostno? Ste pripravljeni živeti življenje brez vpliva zlorabe? Ali je čas, da vi in vaše telo ponovno uživata?

Proces Objem zlorabe vam nudi miren, varen in nežen prostor za vse vrste zlorab. Izvaja se lahko le osebno, v živo. Zloraba v telesu pusti sram, bolečino, nizko samopodobo, zato se procesa lotimo z veliko mero zaupanja in spoštovanja.

Proces poteka v dveh delih. Prvi del vključuje poslušanje posnetka Gary Douglasa o zlorabah, vsaj tridesetkrat, da odpravite vse psihološke vidike, ki jih imate v zvezi z zlorabo. To lahko poslušate pri nizki glasnosti med spanjem, priporočeno pa je, da kdaj tudi na glas, da slišite besede, tudi če jih zaradi nesmiselnosti morda ne boste razumeli. Morda boste ob tem žalostni, jezni, zmedeni, morda se boste počutili nadlegovani, a vse to je normalno in je del procesa, ki mu nato sledi srečanje v živo in fizični objem zlorabe.

Gre za zelo ljubeč, podporni način, kot bi zibal majhnega otroka, ki je v stiski, s popolnim sprejemanjem in prisotnostjo. Med prejemanjem se lahko vaše telo odzove na več načinov. Fizično se premika, ustvarja čudne zvoke, trza, ima nenavadne občutke v telesu…a vse to le zato, da se travma sprosti in na koncu pride v objem miru in predaje.

Ste pripravljeni zapustiti energijo zlorabe z vsemi njenimi omejevalnimi učinki na vaše življenje in izbrati nekaj drugačnega, ljubečega, blaženega?

Je sedaj čas

Verjamem, da nisi po naključju pristal/a na moji strani. Nekaj naju je povezalo. Spoznajva se. Kaj bo to ustvarilo zate?

Prijava na osebno seanso z Ano