Bi želeli spremljati Anino zgodbo in ujeti vse njene dragocene nasvete? Povežite se zdaj!

Access Bars© je osnovna tehnika Access Consciousness©, ki nam daje možnost, da spremenimo vse, kar v našem življenju ne deluje. Barsi so niz 32-ih točk na naši glavi. Ob nežnem dotiku in aktivaciji posamezne točke sprostimo naboj, ki je ujet v možganih in telesu. Na ta način se osvobodi ujeta energija in tako ustvarimo prostor za nove možnosti.

Kaj se dogaja med Bars terapijo?

Barsi vsebujejo vse omejitve, misli, ideje, prepričanja, čustva, sodbe in razmišljanja, ki ste jih shranili v kateremkoli življenju in vam zdaj onemogočajo, da zaživite čisto nekaj novega in zavestno izbirate zase.

S terapijo se izbrišejo vse nekoristne “datoteke”, ki se nahajajo v vašem umu in so povezane z denarjem, zdravljenjem, mirom, telesom, kreativnostjo, kontrolo, obliko, strukturo, radostjo, žalostjo, zavestjo… in vas omejujejo, da bi v življenju videli več možnosti.

Podobno, kot če bi v vaši hiši ugasnile vse luči, vi pa bi že v naslednjem trenutku obrnili varovalko ali pritisnili na stikalo, da bi se spet prižgale. S prejemanjem Bars terapije omogočite, da se prikaže vaša svetloba. Na voljo dobite vso vesoljno energijo, kar se pogosto prikaže z več miru, lahkotnosti, radosti in obilja v vašem življenju. Več zdravnikov je poročalo o spremembah možganskega valovanja po prejemanja Bars terapije. Beta možgansko valovanje je že po eni uri terapije prešlo v bolj sproščeno theta valovanje. V Accessu je že več let znano, da Barsi spreminjajo električno funkcijo možganov.

Kaj lahko pričakujete po prejemanju Barsov?

Vsaka Bars terapija je drugačna. V najslabšem primeru se boste po terapiji počutili sproščeno in udobno, kot po dobri masaži. Najboljše, kar se vam lahko zgodi, pa je to, da se vam spremeni celotno življenje. Najbolj pogosti učinki so: povečan občutek miru in lahkotnosti; manjša odzivnost pri situacijah, ki so vas v preteklosti pogosto razburile; bolj miren in globlji spanec; vse, nad čemer ste se pred terapijo še vznemirjali, se vam po terapiji ne zdi več pomembno.

Kako dolgo traja učinek Bars terapije?

Ko enkrat zaženete vaše Barse, se bodo ujete energije še naprej sproščale, tudi po končani seansi. Kadarkoli boste kasneje ponovno prejemali terapijo, boste efekt samo še dinamično povečali. Najbolj dramatične učinke boste opazili 3-4 tedne po terapiji.

Kako pogosto naj bi prejemali Barse?

To je popolnoma odvisno od vas samih, vaših izzivov. Kako dobro bi se radi počutili? Kako bi radi, da izgleda vaše življenje?

Nekateri Bars facilitatorji se sprašujejo, zakaj vsi ne počnejo tega vsak dan. V večini je tako, da ljudje radi prejemajo Barse najmanj enkrat na teden in v trenutkih, ko se počutijo stresno, so nezadovoljni, sitni ali kako drugače vznemirjeni nad svojim življenjem. Bars terapija je takojšnja rešitev.

Kdo ima lahko korist od prejemanja Bars terapije?

Vsakdo, ki je pripravljen nekaj časa mirno ležati in prejemati terapijo. Nekaterim ljudem izkušnja sprostitve ni pomembna in jo dojemajo kot popolno izgubo časa. Ostali, ki so bolj zainteresirani za spremembe in napredek v svojem življenju ter si za sprostitev bolj prizadevajo, so bolj dovzetni za terapijo. Priporočamo, da svoj trud za izvajanje barsov usmerite v te ljudi, ki si želijo sprememb.

Ali lahko Barse izvajamo na otrocih in dojenčkih?

Otroci in dojenčki imajo od prejemanja Barsov fenomenalno korist. Bolj kot odrasli so  podobni živalim, kar pomeni, da so pogosteje pripravljeni na takojšnje spremembe v svojem telesu in bitju. Dobro je vedeti, da pri otrocih porabimo manj časa za izvajanje Barsev. Pogosto vam bodo kar sami povedali, kdaj je proces na posamezni točki zaključen in kdaj se lahko pomaknete naprej.

Ali se lahko otroci naučijo izvajati barse?

Seveda! Ker otroci še niso toliko omejeni s prepričanji o tem, kaj je mogoče in kaj ni, lahko izvajajo Barse z veliko večjim učinkom in manj omejitvami. Kljub temu da so otroci v manjših telesih, so pogosteje pripravljeni biti večji in močnejši od odraslih okoli njih.

Kdo lahko izvaja Barse na drugih ljudeh?

Vsakdo se lahko nauči izvajati Barse. Ni popolnoma nobenih predpogojev ali zahtevanih izkušenj iz zdravstvene nege, anatomije ali maserstva. Vse, kar je potrebno, je volja do učenja in udeležba na enodnevnem Access Bars tečaju.

Kje se lahko naučite izvajati Barse?

Delavnice Access Bars izvaja več kot 2000 facilitatorjev po celem svetu, v več kot 171 različnih državah. Več informacij o tem dobite tudi pri meni, saj redno organiziram delavnice za Access Bars facilitatorje.

Od kod izvirajo Barsi?

Originalno je to tehniko kanaliziral Gary Douglas, ustanovitelj Access Consciousnessa, leta 1990. Pred tem na Zemlji niso obstajali.

Kako dolgo traja ena terapija Access Bars?

Po navadi traja terapija od 60 do 90 minut. Dolžina se lahko spreminja, vseeno pa je vedno boljše narediti Barse za 20 minut, kot pa da jih sploh ne bi naredili.

Kakšni so dolgotranji učinki Barsov?

Večina ljudi, ki redno prejema Barse, pravi, da se njihovo življenje nenehno izboljšuje in postaja lažje.

Ali je potrebno prejemati terapijo več kot enkrat?

Gre za izbiro. Access in Barsi so izbira vsakega posameznika. Ničesar vam ni potrebno narediti. Ljudje, ki imajo največjo korist od prejemanja Barsev so tisti, ki so jih prejemali večkrat. Izbira je vaša.

Ali Barsi učinkujejo tudi na duševne in psihične probleme?

Veliko ljudi, ki so imeli te vrste problemov, je s pomočjo Barsev doživelo osupljive spremembe. Nekateri so se osvobodili vseh zdravil. Seveda vam priporočamo, da se glede prenehanja jemanja tablet posvetujete z zdravnikom.

Kako delujejo Barsi? Ali lahko Barsi komu škodijo?

Ne. Barsi ne morejo biti napačno narejeni in z njimi ne moremo nikomur škoditi. Če nekomu naredimo terapijo Barse, mu s tem v nobenem primeru ne moremo škoditi.

Ali obstaja kdo, ki naj ne bi prejemal Barsev?

Samo tisti, ki si tega ne želijo in nimajo interesa, da jih preizkusijo. Drugih omejitev ni.

Kako veš, kaj lahko pričakuješ od prejemanja Barsev?

Tega ne veš. Vsaka Bars terapija je drugačna in ni načina, da bi lahko napovedali, kaj natančno se bo zgodilo. Najbolj uporaben napotek je, da se boste v najslabšem primeru počutili enako, kot po odlični masaži, v najboljšem primeru, pa se vam bo spremenilo življenje.

Kdaj naj bi prejemali Barse?

Kadarkoli se želite počutiti odlično! Nekateri jih po opravljeni delavnici prejemajo redno, na primer tedensko, drugi pa takrat ko so pod velikim stresom, so tečni in razdraženi.

Ali lahko Barsi pozdravijo telesne težave in bolečine?

Z Barsi dostopamo do zavedanja, ki lahko spremeni karkoli od tega.

Primeri nekaterih fizičnih tegob, ki so se spremenile že po samo eni Bars terapiji, vključujejo skoliozo in spremembo ukrivljenih stopal, za katere so zdravniki napovedali operacijo. Takoj po terapiji so izginile tudi različne vrste bolečin po celem telesu. Veliko ljudi uporablja Barse v kombinaciji z ostalimi orodji Access Consciousness in z njimi vplivajo na neozdavljive bolezni, vključno z rakom, artritisom, kronično utrujenostjo, depresijo in bipolarno motnjo.

Kako lahko vem, koliko Bars terapij bo potrebnih, da se nekaj pozdravi?

Še enkrat, tega se ne da predvideti. Vsi simptomi ali bolezni bodo izginile, ko boste vi in vaše telo pripravljeni izpustiti vse dejavnike (misli, občutke, čustva, prepričanja, odločitve in sodbe iz kateregakoli življenjskega obdobja), ki vas zadržujejo v nezaželenem stanju.

Proces ne poteka linearno. To pomeni, da lahko ena oseba spremeni določeno stanje že po eni sami terapiji, nekdo drug pa jih bo potreboval več. S tem ni popolnoma nič narobe, vsak od nas je drugačen. Kljub temu je mogoče, da na vsaki terapiji z vprašanjem naslovite določen simptom ali težavo in se sprašujete, kaj je potrebno, da se to spremeni ali odpravi. Rezultat je odvisen od osebe, ki prejema terapijo. Več kot si oseba dovoli prejeti, več se lahko spremeni.

Ali so Barsi podobni kot Reiki? Gre za akupunkturne točke?

Barsi niso nikoli prej obstajali na Zemlji, dokler jih ni kanaliziral Gary M. Douglas. Morda se točke lahko zdijo podobne kot pri akupunkturi ali kateri drugi tehniki, ampak imajo kot del Access Bars tehnike popolnoma drugačno funkcijo. Pri nobeni drugi metodi se ne pojavljajo enake spremembe, kot jih generiramo z Barsi.

Je potrebno med prejemanjem Barsev ležati?

Ležanje ni obvezno, vseeno pa klientom omogoča večjo sprostitev, izvajalcem terapije pa lažje in udobnejše delo. Če je ležanje na ravni površini za vas problem, lahko uporabite tudi naslanjač ali podoben nastavljiv sedež.

Je sedaj čas

Verjamem, da nisi po naključju pristal/a na moji strani. Nekaj naju je povezalo. Spoznajva se. Kaj bo to ustvarilo zate?

Prijava na osebno seanso z Ano