Bi želeli spremljati Anino zgodbo in ujeti vse njene dragocene nasvete? Povežite se zdaj!

Se kdaj zalotite kako stojite pred ogledalom in obsojate svoje telo? Kaj če bi opustili te poglede in bili le hvaležni za svoje telo, takšno kot je?

Vaše telo je senzitivni, čutni organizem. Vi in vaše telo sta v nenehnem zavedanju vsega. Vaše telo je ustvarjeno, da vam daje zavedanje o utelešenju, energiji sveta okoli vas. Namesto vsega tega pa telo v tej resničnosti najpogosteje uporabljamo kot vir obsodb.

Bi bili voljni imeti drugačno resničnost s svojim telesom?

Access Consciousness je odkril več kot 60 telesnih procesov, ki omogočajo telesu, da se spremeni in transformira. Vsak od teh dinamičnih procesov vabi telo, da se začne zdraviti in ustvarjati.

Ne verjamete? Zaprite oči in najdite zunanje robove SEBE. Sebe kot neskončnega bitja in ne zunanjih robov svojega telesa. Ali lahko najdete zunanje robove SEBE - ste povsod tam, kjer iščete? Zdaj odprite oči in zadržite to zavedanje... Je vaše telo znotraj vas ali ste vi znotraj svojega telesa? Vaše telo je znotraj vas!

Večina nas hodi okrog brez povezave s svojim telesom; temu smo se odpovedali že, ko smo bili majhni otroci. Ko ste bili majhen otrok, ste vedeli, kaj želite jesti, kaj želite piti, kdaj želite spati, a vam tega nihče ni dovolil. Vi kot neskončno bitje ne jeste, vaše telo pa. Vi ne nosite oblačil, vaše telo jih nosi. Vi nimate spolnih odnosov, vaše telo jih ima.

Začnite zastavljati vprašanja za vse, kar se nanaša na vaše telo. Telo, kaj bi rado jedlo? Telo, kaj bi rado obleklo? Telo, kaj bi želelo kupiti v trgovini? Kakšen gib bi želelo narediti za zabavo? S kom bi želelo seksati? Z zastavljanjem vprašanj v zvezi z vsem, kar se nanaša na telo, boste začeli razvijati odnos s svojim telesom.

Če vas boli hrbet:
»Hej, telo, kaj je potrebno, da se to spremeni?«

Ali vaše telo glasno in jasno kriči, kaj bi mu bilo všeč, vi pa zavračate slišati?

Obstaja veliko ljudi, ki ne prepoznava svojih ustvarjalnih sposobnosti. Večina ljudi, ki se udeležuje teh seminarjev, ne dojema, da imajo sposobnost zdravljenja. Sebe in drugih. Skozi delavnice telesnih procesov Access Consciousness se učimo delovati skupaj s telesi, komunicirati z njimi in jih odklepati neskončnim možnostim.

Koliko več lahko omogočimo svojemu telesu in drugim? Kaj je še mogoče, kar si nismo mogli niti predstavljati? Kaj vse lahko spremenim, za kar mislim, da se ne da spremeniti? Če sodite, da se nekaj v vašem telesu ne more spremeniti in se tudi nikoli ne bo, ali se sploh lahko kdaj spremeni?

Vsi ti telesni procesi vam bodo dali zavedanje občutka prostora, ki se ga zavedajo telesa in so se vedno zavedala tega, česar se vi niste bili pripravljeni zavedati. Telesni procesi povečujejo načine, na katere vam lahko vaše telo pokaže, česa se zaveda.

Večina ljudi ima sposobnost, da pri drugih nekaj ozdravi ali spremeni, vendar se bolj nagibajo k temu, da biomimetično oponašajo druge, namesto da bi spoznali »Kako lahko to spremenim?«. Zastaviti morate vprašanje »Kako lahko to spremenim?«, ne pa »Kako lahko to naredim?« ali »Kako sem lahko to?«.

"Dajte telesom vedeti, kakšno darilo so, in potem vam bodo darilo." Gary Douglas, ustanovitelj Access Consciousnessa

Vabljeni v igrivo raziskovanje svojih teles!

Je sedaj čas

Verjamem, da nisi po naključju pristal/a na moji strani. Nekaj naju je povezalo. Spoznajva se. Kaj bo to ustvarilo zate?

Prijava na osebno seanso z Ano