Bi želeli spremljati Anino zgodbo in ujeti vse njene dragocene nasvete? Povežite se zdaj!

Posel je borba, je stres, delati je težko. Ste prepričani? Kaj pa če bi delo postalo radostno, da bi se ob tem celo zabavali? Kaj bi bilo potrebno spremeniti, da bi radost postala resničnost vašega poslovanja? Kaj bi izbirali, če bi bilo v poslu mogoče karkoli?

Kaj je radost poslovanja?

Radost poslovanja je proces, ki je navdihnil Simone Milasas po pogovoru z Garyem Douglasom, ko je spoznala, da se ljudje ob svojem delu ne zabavajo. Ali ste vedeli, da:

  • 90% ljudi zapusti svojo službo neposredno zaradi svojega nadrejenega? Radost poslovanja ima orodja, ki vam pomagajo pri odnosih z zaposlenimi, da so tudi oni zadovoljni.
  • 77% vodstva ne verjame, da so usposobljeni za vodenje podjetja v uspešno in kvalitetno prihodnost? Radost poslovanja nudi trening za vodje, ki jim vrne zaupanje v svojo vizijo in moč uresničitve.

Ne glede na to ali ste lastnik podjetja, imate službo ali skrbite za družino, ko ste v poslu. Ko se zjutraj zbudite in vstanete se že v poslu! Mislite, da ne veste kako poslovati, a v bistvu poslujete že vsak dan. Vaše življenje je vaš posel.

Kaj vas omejuje, da vaše poslovanje ni radostno? Kaj vam blokira finančne tokove?

Kaj če ste edini dovolj močni, da lahko ustavite sebe? Ste že vseskozi sami sebi največja ovira v kreiranju več, poslu, glede denarja? Tale delavnica vas z orodji in tehnikami opolnomoča, da se premaknete onkraj stresa, strahu in zaskrbljenosti, ki jih imate glede vašega poslovanja, službe ali finančnih tokov. S preprostimi in dinamičnimi vajami boste postopoma lahko začeli delovati po svoje, kar vam lahko spremeni vse v življenju. Ste pripravljeni nehati upati in zares skočiti v kreiranje nove finančne prihodnosti ter drugačnega življenja?

Kaj vse še lahko skreiraš v življenju, kar si nisi mogel niti predstavljati? Kaj če lahko skreiraš čisto drugačno realnost?

Radost poslovanja so del Access Consciousnessa, ki je razširjen po celem svetu. Access Consciousness je nabor preprostih, praktičnih, dinamičnih in pragmatičnih tehnik, orodij in telesnih procesov, ki so ustvarjeni, da te spodbujajo da kreiraš življenje, ki ga resnično želiš. Ponuja procese, ki te korak za korakom peljejo do bolj zavestnega življenja in ti pomagajo odstraniti omejitve, ki ti preprečujejo, da bi uresničeval sebe in zaživel.

Spodbuja nas, da ozavestimo to, kar že vemo.

Ste pripravljeni spremeniti svojo celotno resničnost glede denarja? Kakšen pogled imate v zvezi z denarjem, če bi ga spremenili, bi to ustvarilo drugačno resničnost za vas?

Kaj če bi lahko imeli neomejene tokove prihodkov? Kaj če lahko ustvarjate denar na načine, na katere ga ne more nihče?

Vabljeni v svet novih možnosti!

Je sedaj čas

Verjamem, da nisi po naključju pristal/a na moji strani. Nekaj naju je povezalo. Spoznajva se. Kaj bo to ustvarilo zate?

Prijava na osebno seanso z Ano