Bi želeli spremljati Anino zgodbo in ujeti vse njene dragocene nasvete? Povežite se zdaj!

Ali so duhovi resnični?

O tem vprašanju v določenem obdobju svojega življenja razmišlja skoraj vsakdo!

Ne glede na to, ali gledate film "Duh" s Patrickom Swayzejem in Demi Moore ali pa ste na miren poletni dan sami doma videli zapiranje vrat, ste se že kdaj vprašali ... "Kaj pa če imam še en čut, za katerega mi nihče ni povedal?

Na žalost so bili do zdaj vaša edina referenčna točka za svet duhov le filmi in religija! V kaj torej verjamete? Da so duhovi strašljivi, neobvladljivi in da vas strašijo? Ali da boste nekega dne vi tisti duh s sporočilom, ki mu nihče ne bo prisluhnil??

In stavim, da se zdaj sprašujete, katera od teh dveh možnosti je bolj strašljiva?!

Sprostite se.

Kaj pa, če ni nujno, da sta samo ti dve možnosti?

Vrnimo se nazaj k "vsemu, česar vas niso naučili, ko ste odraščali" ...
Niso vas učili, da so duhovi, bitja ali entitete v bistvu enaki ljudem... brez teles.

Obstajajo pametni in neumni, prijazni in zlobni, odvisni od drog in trezni ... in veliko jih je preprosto zmedenih in v 99,9 % primerov nimajo pojma, kaj počnejo!

Prav tako vas niso naučili, da ste tako kot z ljudmi tudi z njimi popolnoma sposobni ravnati. Z večino se boste zlahka spopadli, nekateri pa vam bodo predstavljali izziv, da stopite korak naprej in se bolj zavedate, kot ste bili pripravljeni biti do zdaj!

To je nekaj logistike spiritualnega sveta...

Zdaj pa se razširimo na še bolj subtilno področje bitij, ki so tu za vas, tako kot so tu za naravni svet živali, rastline in drevesa.

Ste bili kdaj sami v gozdu, brez ovir, brez posebnega načrta ali razloga vaših misli ali smeri, v katero hodite... potok se tako iskri in zrak je tistega dne nenavadno živ...

Hmmm... Je ta dan drugačen? Ali pa so vaše bariere padle bolj kot prej in ste SPREJELI čarobnost duhov narave, ki uspevajo in vsak dan darujejo tistim, ki jih bodo sprejeli?

In za vas se svet duhov širi, vaše prejemanje se širi in vi ste postali več.

Se še vedno sprašujete, ali so duhovi resnični?

Ali se sprašujete, česa ste zdaj sposobni?

Ste se pripravljeni potopiti v več? Kliknite TUKAJ

Pogovarjajte se z Entitetami z Ano

Povzeto po: Talk to the Entities Blog