Bi želeli spremljati Anino zgodbo in ujeti vse njene dragocene nasvete? Povežite se zdaj!

Kaj če je zavedanje o entitetah potenčnost in darilo?

Ali se želite naučiti, kako upravljati in delati z vsemi entitetami in energijami, ki se jih zavedate ali pa se pretvarjate, da se jih ne zavedate? In kaj če bi se znebili vsega strahu in odpora do zavedanja entitet? Zares!?

Pridružite se nam na Začetni delavnici Pogovarjajte se z entitetami, kjer se boste naučili kako razviti vaše lastno zavedanje in spremeniti načine, kako vidite in ravnate z duhovnim svetom.

Z uporabo orodij in procesov Access Consciousness® boste pridobili več jasnosti s čarovnijo in lahkotnostjo, kar je duhovni svet resnično lahko, in se istočasno znebili vseh težav in reakcij, ki jih morda imate z zavedanjem entitet.

Pridobivanje večje zavesti o duhovnem svetu vam bo dalo več lahkotnosti in zavedanja o celem vašem življenju. 

Kaj če so entitete vse okoli nas in je naravno in normalno, da jih vidite, zaznavate, občutite in celo komunicirate z njimi?

Ljudje so označenih kot napačni in to jih potisne na različne nivoje jeze, depresije in v določenih primerih celo do norosti s tem ko so njihove kapacitete za duhovni svet nepriznane in napačno razumljene. Če ste tudi vi eden izmed teh ljudi ali poznate koga takšnega, je seminar Pogovarjajte se z entitetami pravi za vas!

Delavnica Pogovarjajte se z Entitetami v živo & online

2,5 dnevna delavnica | 28. – 30. april

60 EUR online uvodni večer | 1040 EUR* | 910 EUR**

*v to ceno vključen tudi uvodni večer, ki bo potekal online preko Zoom-a

**ponavljalska cena velja za vse, ki delavnico ponavljate v roku 12 mesecev (70% polne cene seminarja)

Prijava na delavnico