Bi želeli spremljati Anino zgodbo in ujeti vse njene dragocene nasvete? Povežite se zdaj!

Supermoč izbire

Izbira je najbolj nerazumljena sposobnost, ki jo imamo. Z izbiro lahko ustvarimo drugačno resničnost za nas in druge, drugačno življenje za nas in druge ter fenomenalno prihodnost za naš svet.

Če jo uporabljamo pravilno, deluje kot supermoč.

Večina ljudi nima pojma, kaj je izbira in kako jo pridobiti. Pa vendar je pripravljenost na izbiro začetek zavezanosti k lastnemu življenju! To je tisto, kar je potrebno, da postanete vodja svojega življenja. To je začetek tega, da boste imeli odnose, ki jih iščete, finančno stanje, ki si ga želite, in seks, po katerem hrepenite ...

Ali sem zdaj pritegnil vašo pozornost?

Izbira je začetek tega, da ste lahko vi in spreminjate svet.

V osnovi je izbira dejanje zaznavanja energij možnosti in njihovega uveljavljanja kot vaše resničnosti.

Ta sploh ni takšna, kot ste mislili, da je, in sploh je ne doživljate tako, kot ste mislili, da bo ali bi morala biti. Je veliko lažja, učinkovitejša in zabavnejša, kot si sploh lahko predstavljate.

Mahatma Gandhi, Martin Luther King, Nelson Mandela in mati Tereza so imeli nekaj skupnega - bili so voditelji, ki so bili pripravljeni biti povabilo, ki je spremenilo zgodovino našega sveta. V čem se razlikujejo? Prvič, njihova pripravljenost izbrati. In drugič, njihova pripravljenost biti nekaj povsem drugačnega.

Kaj če si ti tista drugačnost, ki jo ta planet potrebuje? In kaj, če je sedaj čas, da se odločiš za korak naprej?

Izstopimo iz napačnosti in se skupaj odločimo za izbiro.

Naslednja Access Bars delavnica z Ano

~ Dr. Dain Heer

Povzeto po: Access Consciousness Blog