Bi želeli spremljati Anino zgodbo in ujeti vse njene dragocene nasvete? Povežite se zdaj!

Kaj, če je na tem svetu možno spremeniti karkoli? Kaj, če ravno vi veste nekaj, kar nihče drug ne ve? Kaj, če bi svet postal bolj zaveden kraj? Ali bi vojne, opustošenje in težave še lahko obstajale? Kaj, če ste tudi vi lahko navdih za boljše možnosti?

Na seminarju  Temelji se boste naučili vzpostaviti temelje drugačnega delovanja na vseh področjih vašega življenja. Ozavestili boste načine, na katere ste si do sedaj skozi misli, občutke in čustva ustvarjali celotno svoje življenje in se pri vsem zelo omejevali.

Kaj če navodila, po katerih ste igrali vloge iz te realnosti, niso edina možna? Kaj, če si lahko ustvarite življenje, ki za vas deluje, tudi če je to na čisto edinstven način? 

Podrobneje bomo obdelali teme, ki obsegajo telo, prehrano, zdravstvene težave, spanje, partnerstvo, družino, spolnost, finančne resničnosti, sojenje, radost, žalost, odnose, stališča, vsakodnevno delovanje, manifestacijo in kreiranje česarkoli v vašem življenju.

Pridobili boste orodja in tehnike s katerimi boste lahko samostojno prepoznali, kaj je za vas resnično in kaj za vas deluje. 

Vsak od nas je drugačen in čas je, da zaživimo svojo edinstvenost. V vsakem trenutku boste znali prepoznati, kaj se zares dogaja in kakšne možnosti imate na voljo. Sebe boste ozavestili kot kreatorja svojega življenja in vstopili v prostor, kjer imate resnično izbiro in kjer lahko delujete onkraj vseh stališč in pogledov, ki so vas omejevali.

Na seminarju ne boste dobili novih navodil, s katerimi bi lahko zamenjali stara, za katera ste ugotovili, da za vas ne delujejo ali da vas omejujejo. Odkrili boste, kako kreirati takšno življenje, kot si ga želite. Pokazali vam bomo kako lahko začnete samostojno raziskovati in kako lahko na zelo enostaven način spremenite karkoli si izberete. Kaj če nič ni tako, kot mislite da je? 

Ko pogledamo na življenjske izzive s popolnoma druge perspektive, lahko vse spremenimo z lahkoto. Kjerkoli vas kaj omejuje, je verjetno, da ste izbrali nezavedanje. Torej, kaj boste izbrali namesto tega? Kaj če je lahko ta seminar začetek nečesa novega, nepredstavljivo boljšega?

Eno od orodji Access Consciousnessa je občutek lahkotnosti ob vsem, kar je za vas resnično in občutek teže, ob vsem kar za vas ni resnično. S tem orodjem si lahko pomagate tudi pri odločitvi za ta seminar. Torej, če ste ob branju tega besedila začutili lahkotnost in ekspanzijo, to pomeni, da zaznavate možnosti in prihodnost, ki si jo boste lahko ustvarili, če se udeležite Temeljev. Seminar traja 4 dni. Pogoj za udeležbo je opravljena delavnica Access Bars. Prejeli boste praktična orodja za vsakdanje življenje, ki vključujejo tudi nekatere telesne procese.

Kaj bi to pomenilo za vaše življenje v roku 5 let? Kaj, če je zdaj čas, da začnete odvijati svoje darilo življenja? Za mnoge so Temelji vstop v popolnoma novo življenje, brez poti nazaj v omejevanje sebe. Odpremo se neskončnemu bivanju, prejemanju, zavedanju in zaznavanju.

Je sedaj čas

Verjamem, da nisi po naključju pristal/a na moji strani. Nekaj naju je povezalo. Spoznajva se. Kaj bo to ustvarilo zate?

PRIJAVA NA DOGODEK