Bi želeli spremljati Anino zgodbo in ujeti vse njene dragocene nasvete? Povežite se zdaj!

Kaj če si lako ustvariš življenje, ki zate deluje, tudi če je to na čisto edinstven način?

Kaj če bi svet postal bolj zaveden kraj? Ali bi vojne, opustošenje in težave še lahko obstajale? Kaj če si tudi ti lahko navdih za boljše možnosti?

Na seminarju  se boste naučili vzpostaviti temelje drugačnega delovanja na vseh področjih vašega življenja. Ozavestili boste načine, na katere ste si do sedaj skozi misli, občutke in čustva ustvarjali celotno svoje življenje in se pri vsem zelo omejevali. Kaj če navodila, po katerih ste igrali vloge iz te realnosti niso edina možna?

Podrobneje bomo obdelali teme, ki obsegajo telo, prehrano, zdravstvene težave, spanje, partnerstvo, družino, spolnost, finančne resničnosti, sojenje, radost, žalost, odnose, stališča, vsakodnevno delovanje, manifestacijo in kreiranje česarkoli v vašem življenju.

Pridobili boste orodja in tehnike s katerimi boste lahko samostojno prepoznali, kaj je za vas resnično in kaj za vas deluje. Vsak od nas je drugačen in čas je, da zaživimo svojo edinstvenost.

Več o vsebini seminarja lahko raziščete TUKAJ.

Delavnica Temelji v Cerknici

14. – 17. september 2023 | 9.00-17.00

1440 EUR | 900 EUR*

*polovična cena za ponavljanje v roku enega leta

Otroci do vključno 15. leta brezplačno v spremstvu odrasle osebe, ki se udeleži delavnice (navedite ob prijavi, če pride z vami še otrok).

Mladi stari 16 ali 17 let imajo polovično ceno. Polnoletni plačajo polno ceno delavnice.

V ceno delavnice sta vključena priročnik in prigrizek.

Prijava na delavnico