Bi želeli spremljati Anino zgodbo in ujeti vse njene dragocene nasvete? Povežite se zdaj!

Ne čakajte! Kreirajte!

Kot nadaljevanje včerajšnjega članka, sledijo še 3 spoznanja, ki prikazujejo, kako radost vpliva na kreiranje našega življenja.

3. Ne čakajte! Kreirajte!

Kaj še čakate, da ne kreirate življenja, kot si ga želite?

Še vedno čakate na pravo količino denarja, popolnega partnerja ali spoznanje, iz katerega boste izvedeli, kaj si želite? Kako dolgo že čakate? Ste že naveličani?

Kaj če bi ustvarjali, namesto da čakate? Vsakič, ko karkoli ustvarjate v svojem življenju, vas to vodi naprej do še več in boljših možnosti. Poženite gonilno silo in izberite nekaj drugačnega, karkoli! V življenju ni pravilnih ali napačnih izbir. Ko nekaj izberete, boste dobili več informacij o tem, če vas lahko ta izbira pripelje bliže do tistega, kar si resnično želite. Če spoznate, da ste na pravi poti, potem pri izbiri vztrajajte; v nasprotnem primeru pa izbiro enostavno spremenite. Resnično je tako preprosto kot to, da ponovno izberete nekaj drugega, potem pa spet in spet.

Je čas, da dovolite vašemu življenju, da postane tako enostavno?

4. Dovolite si biti drugačni.

Naučili so nas, da je na tem svetu normalno imeti probleme. Normalno je, da doživimo težke čase ustvarjanja in razširjanja našega posla, življenja, odnosa ali denarja.

Ali si boste dovolili biti drugačni? Ali ste pripravljeni biti edina oseba v celem bloku, ki si dovoli z lahkoto ustvarjati, karkoli si želite?

Začnete lahko s tem, da ste pripravljeni sprejeti vse sodbe, ki vas bodo doletele zaradi tega, ker bo k vam vse pritekalo lahkotno. Ko se soočite z obsodbami, se vprašajte: “Kaj sem tukaj naredil za resnično in pomembno, kar v resnici ni?”

Koliko ste se zaustvaljali pred tem, da bi bili drugačni, veseli in da bi vse dosegli s popolno lahkoto – kar veste da je mogoče – samo zato, ker niste želeli biti obsojani od drugih ljudi?

Ljudje vas bodo vedno sodili, karkoli boste počeli. Ali ne bi bili raje srečni in zadovoljni, ker ste preprosto lahko?

5. Radost ustvarja!

Ali preživljate dneve z opravljanjem stvari iz vašega seznama? Ali to ustvarja več ali še več znanega in starega v vašem življenju?
Vedno ko se silite v početje nečesa, ustvarjate odpor in razočaranje v svojem življenju.

Kaj če bi si za trenutek dovolili izgubiti nadzor? Pustite oditi vsem stvarem, za katere ste se odločili, da morajo biti narejene in se odpravite na sprehod v naravo. Dopustite si, da vas narava navduši s svojo lepoto in da lahkotnost ter radost preplavita celo vaše življenje. Potem pojdite nazaj in vključite vso to radost v vaše vsakodnevne aktrivnosti.

Opazujte, kako se bodo začele stvari na novo odvijati.

Kako kreirati življenje po svoje in živeti svojo realnost se naučimo na delavnicah v Hiši radosti.

Povzeto po: Susanna Mittermaier
Prevedeno za Hišo radosti