Bi želeli spremljati Anino zgodbo in ujeti vse njene dragocene nasvete? Povežite se zdaj!

Kaj če ni čas tisti, ki stara naše telo? Kaj če so naši pogledi tisti, ki to počno?

Access Energetic FaceLift™ je čudovit in preprost način obnove kože našega obraza. Brez nožev, botoksa, akupunkturnih igel ali kakršnihkoli fizičnih posegov v vaše telo. Z njim "brišete" sledi staranja, prav tako pa pomladi celo telo. Po pričevanju prejemnic in prejemnikov tega tretmaja, se prenovi in aktivira tudi celo življenje, spremenijo se odnosi in začnemo več kreirati.

Izvaja se ga z neposrednim dotikom na kožo na obrazu, tako da se v telesu zažene okoli 30 različnih energij.

Po tretmanu se počutiš prerojeno, pomlajeno, sveže in z njim:

  • oživiš, učvrstiš, pomladiš in prebudiš svoj obraz in telo
  • zgladiš in nategneš kožo
  • zabrišeš sledi staranja
  • pospešiš obnovo celic na poškodovanih mestih
  • se razbremeniš stresa
  • življenje postane bolj dinamično

Ljudje, ki so prejeli ta proces, so poročali, da je bilo to nepozabno doživetje v njihovem življenju. Prinaša tudi več energije, stabilnosti in jasnosti.

Tretman je profesionalna storitev v mnogih spa, wellness in anti-ageing centrih po svetu, prisoten v 174-tih državah. Access Energetic FaceLift je lahko tudi odličen dodatek za vse, ki delate na področju kozmetike ali ste masažni terapevti, saj na ta način razširite ponudbo za svoje stranke.

Facelift deluje na energetskem nivoju in tako neguje vaše celotno telo in mu omogoča, da se počuti dobro, prijetno, lepo, negovano. Po tretmanu, ki koristi celemu telesu, se boste počutili prerojeno, sveže, sproščeno in pomlajeno.

Bi bili voljni počisti stara prepričanja o svojem telesu, ki vam ne služijo.

Koliko ljudi poznate, ki se želijo pomladiti na preprost in naraven način?

Morda niste še nikoli pogledali na svoja stališča in kako le-ta ustvarjajo vašo resničnost, ker je tako zelo "normalno" živeti v svetu premnogih pogledov. Česar morda niste nikoli ozavestili je to, da vsi ti pogledi, ki jih zavzemate, ustvarjajo vašo realnost in rezultate, ki jih imamo z vsem.

Kaj če je staranje telesa nekaj, kar ste skopirali od vseh ostalih ljudi? Če ne bi vedeli, da se morate starati, ali bi se? Kako bi bilo, če bi namesto praznovanja rojstnih – postaranja, raje praznovali to, da smo vsako leto mlajši, vitalnejši, lahkotnejši, bolj radostni in kreativnejši?

Vsak pogled, ki ga zavzamemo do česarkoli je lahko zgolj in le zanimiv pogled. Nič ni resničnost, razen če se tako odločimo in to seveda izberemo. Skladno z našimi prepričanji ustvarjamo vse...tisto kar pravimo, da nočemo in prav tako to, kar pravimo, da si želimo. Koliko ste stari? In koliko gubic je normalno da imate pri svoji starosti? Koliko črtic lahko naštejete na svojem obrazu? In kaj če so te le odraz vaših sodb vas in vašega telesa? Kaj če z vsako sodbo na svoje telo vsak trenutek sami vrisujete drame in travme vašega bivanja? Katero bolezen je normalno imeti pri vaših letih? Kaj če ne bi bilo prav nič normalno in bi bilo prav vse izbira? Kaj bi to ustvarilo?

Praznujte se!

Je sedaj čas

Verjamem, da nisi po naključju pristal/a na moji strani. Nekaj naju je povezalo. Spoznajva se. Kaj bo to ustvarilo zate?

Prijava na osebno seanso z Ano