Bi želeli spremljati Anino zgodbo in ujeti vse njene dragocene nasvete? Povežite se zdaj!

Temelji za spremembo vašega življenja

Ali je temelj, ki ste ga zgradili, da bi podpiral vaše celotno življenje, struktura, ki vam preprečuje, da bi ustvarili spremembe, ki jih potrebujete in si jih želite?

Kako dolgo že veste, da se morajo stvari v vašem življenju spremeniti in biti drugačne, kot so zdaj, in kaj vas pri tem zadržuje? Morda potrebujete le malo pomoči in nekaj preprostih orodij, ki delujejo.

Namen tečaja Access temeljev je pomagati vam pri razbijanju tega temelja; spremeniti parametre, po katerih ste živeli svoje življenje in ki ne delujejo za vas. Ko se osvobodite strukture, ki vas drži na mestu, lahko začnete graditi življenje, ki dejansko deluje za vas; to je začetek prebijanja iz matrice te resničnosti.

To je 4 dnevni tečaj, na katerem dobite preprosta, dinamična orodja, ki jih lahko takoj uporabite in začnete ustvarjati spremembe, ki jih prej niste znali uresničiti. To so orodja in tehnike, ki jih lahko uporabite sami; ni vam treba iti k nekomu drugemu, da opravi delo, čeprav lahko včasih vi in še kdo drug ustvarita večji rezultat.

Ko se znajdete v breznu in potrebujete izhod, potem imate na voljo orodja, ki vam bodo pomagala priti do njega. Kako je lahko še kaj boljšega od tega?

Če bi spremenili temelje svojega življenja, bi se vaše življenje lahko spremenilo lažje; morda bolj, kot si lahko predstavljate? Si želite spremembe? Morda so Access Temelji tisto, kar ste iskali.

Več o seminarju Temelji tukaj: https://www.anaomanovic.com/access-consciousness/temelji/

Povzeto po: Access Consciousness Blog