Bi želeli spremljati Anino zgodbo in ujeti vse njene dragocene nasvete? Povežite se zdaj!

Kako biti vse, kar ti bo dopustilo, da uživaš sebe

Nenavadno visok mak. Bel golob sredi sive jate. Ženska v rdeči obleki, ko so vsi drugi oblečeni v črno. Močno smo nagnjeni k iskanju in k izpostavljanju razlik. Toda kaj to dejansko ustvarja? Sodbo in ločitev, po navedbah ustanovitelja Access Consciousness® Garyja Douglasa. “Kadarkoli iščete razlikovanje, gledate na napačnost,” je dejal v mesečnem fenomenalnem spletnem seminarju, imenovan Kreativni rob zavesti.

Mladi in seksi; stari in grdi. To sta oba načina, kjer ljudje uporabljajo sodbe za ustvarjanje ločevanja drug od drugega. Kot je Gary poudaril, “Razlike le dokazujejo, da je sodba prava in resnična. Ko poskušate videti razliko, poskušate najti sodbo, ki utemeljuje vašo razliko. Ko iščete podobnost, pričenjate videti, kaj bo ustvarilo več. “Nikoli ne gledam na razliko med menoj in drugimi. Pogledam na izbiro, ki jo imam in je drugi nimajo. ”

Gary in dr. Dain Heer sta soustvarjalca Accessa in seveda, obstajajo površinske razlike med njima. Te razlike je enostavno opredeliti. Razmislite v čem sta si Dain in Gary podobna? “Ena stvar, za katero vem o Dainu je, da lahko vse spremeni v trenutku,” pravi Gary. “Vse lahko spremenim v momentu. Kakšna je razlika med nami? Samo izbira, ki jo naredimo v trenutku.

Največja podobnost med nami je sposobnost, da lahko nekaj spremenimo. Torej s svojimi prijatelji, družino in prijetnimi drugimi – z vsemi – kaj če začnete iskati podobnosti? V čem ste vi podobni vsem, s katerimi uživate, kar vas zadržuje, da niste vse, kar vam bi omogočilo, da uživate sebe? Kot je Gary rekel: “Če bi videli svoje podobnosti, bi morali ustvariti nekaj, kar je tako onkraj te resničnosti, da vas nihče nikoli ne bi mogel ustaviti.”

Toda ne mešajte podobnosti z enakostjo. Enakost ni zavedanje. Enakost je, kako ste enaki in kako niste drugačni. Kadarkoli iščete enakost, morate soditi. Torej, prepoznajte kaj je tisto drugačno glede vas, kaj je podobno za vas in kaj lahko ustvarite, če pogledate podobnost.

Gary Douglas, Access Consciousness
prevod za anaomanovic.com