Bi želeli spremljati Anino zgodbo in ujeti vse njene dragocene nasvete? Povežite se zdaj!

Dve stvari sta tisti, ki bosta v vašem življenju spremenili karkoli ... Access Bars in izbira

Dve stvari sta tisti, ki bosta v vašem življenju spremenili karkoli ... Access Bars in izbira. Se vam zdi predobro, da bi bilo res?

Zaupajte mi, razumem!

Preden sem odkril Access Bars, sem poskusil že vse. Dobesedno. In v nekaj tednih po sklenitvi dogovora z vesoljem, da se bo moje življenje dinamično spremenilo ali pa me ne bo več, so v moj svet prišli Barsi.

V zadnjih 15 letih sem od več deset tisoč ljudi slišal podobno zgodbo ... da so se jim Barsi zdeli predragi, da bi bili resnični. In vendar se lahko vse spremeni, če jim (in sebi) daš priložnost.

Na nedavni konferenci, imenovani Skrivnostni trk, sva imela z Garyjem Douglasom čast predstaviti Access Consciousness. Po predstavitvi sva se srečala z nevroznanstvenikom Dr. Jeffreyjem L. Fanninom, ki že 15 let analizira možgane in kognicijo.

Odločil se je, da bo opravil improvizirano analizo tega, kaj se nekomu zgodi v možganih po eni sami seansi z barsi. To, kar je ugotovil, je bilo tako fenomenalno, da ga je kar osupnilo!

Tukaj je videoposnetek predstavitve rezultatov:

Access Bars so jedro vsega v Access Consciousness, saj so začetek odpravljanja laži o omejitvah, ki ste jih ohranjali milijone let. Z eno samo seanso z barsi sprostite na stotisoče omejujočih misli, občutkov in čustev. Tudi če bi z Access Consciousness počeli le to, da bi vam tekli barsi, bi sčasoma postali zavestni.

Če vas zanima življenje onkraj omejitev, so Access Bars morda največje darilo, ki ga lahko podarite sebi in svetu.

Če bi se radi naučili Access Bars-ov, se jih naučili poučevati ali jih preprosto izkusili, preverite s klikom TUKAJ!

Dain Heer
Soustvarjalec Access Consciousness®

Povzeto po: Access Consciousness Blog