Would you like to follow Ana’s story and capture all of her valuable advice? Connect now!

Tvoja izbira bo spremenila resničnost

Če ste takšni kot večina ljudi, ste celo svoje življenje poskušali izbirati iz menija te resničnosti. Meni te resničnosti je: Ti si pravilen, ti si napačen, ti si dober, ti si slab, ti si omejen, ti nisi omejen. In pri nobeni izbiri se ne gre o tem, kaj je resnično mogoče na kar sploh še nisi pomislil.

 Jaz na nič ni gledam iz pravilnosti ali napačnosti, dobrega ali slabega. In za katerokoli izbiro gre, jo pogledam in se vprašam: Kaj bo ta ustvarila? Kako bo ta izbira ustvarila drugačno resničnost? Kako bo ta izbira ustvarila drugačno resničnost, za katero sploh še nisem pomislil, da je mogoča?

 Kaj če bi na svoje izbire gledali iz tega stališča? Kaj če bi začeli ustvarjati iz tega kaj je še mogoče, na kar niste sploh še pomislili? Jaz vedno tako gledam na stvari. Ko gledam neko izbiro, se nikoli ne vprašam: Kako bo ta delovala v tej resničnosti? Vedno vprašam: Kaj bo ta ustvarila, kar je onkraj česarkoli kar sem kadarkoli poznal, pomislil da je mogoče, nekaj kar bo kreiralo nekaj veličastnejšega, onkrat tega kar je sploh kadarkoli obstajalo na planetu Zemlja?

 Vaša izbira bo spremenila resničnost. Prosim, dojemite to. Kraljestvo resnične izbire je prepoznavanje, da vse, kar si izberete, ustvarja drugačen svet. Si želite ustvariti drugačen svet? Potem izberite. Nehajte se pretvarjati, da vaša izbira ni relavantna. Vaša izbira, iz stanja zavesti, bo ustvarila spremembo v resničnosti vseh drugih ljudi.

Je to način kako bi radi kreirali? Potem si to izberite! Ljudje od nekdaj vedo, da so nekaj posebnega. Mislijo pa si: Gotovo sem poseben, moram biti, moram biti poseben…vendar tega nikoli ne zahtevajo. Tudi jaz sem od vedno vedel, da sem nekaj posebnega, vendar nihče drug tega ni videl, in tako sem to negiral. Hotel sem drugačno resničnost, vendar ker nihče ni videl te resničnosti sem jo zanikal. Vedno sem vedel da je nakaj, kar lahko naredim, da bi ustvaril spremembo v svetu, vendar tega nisem našel – ker sem vedno svojo vrednost iskal po žepih drugih ljudi, namesto v svojem lastnem.Vsak izmed nas ima, kot darilo kar smo, za ponuditi nekaj, kar bi spremenilo vse. Pogledati morate v svoj lastni žep in najti darilo, ki je bilo tam že celo tvoje življenje. Veste, da je darilo tam. Veste, da ga imate. Vendar namesto da ga zahtevate, vedno gledate v resničnosti drugih ljudi, in tam poskušate najti neko vrednost.

Vi ste unikatno darilo svetu. Ste si to kdaj priznali? Kaj bi bilo potrebno, da bi si priznali kaj ste, česa ste sposobni, in česa še niste izbrali in če bi si to izbrali, bi to spremenilo vse?

Koliko izbir, ki so ti na voljo ne priznavaš, in če bi jih, bi to spremenilo svet v to, kar si želiš? 

Gary Douglas
Prevod za anaomanovic.com