Would you like to follow Ana’s story and capture all of her valuable advice? Connect now!

Ko čutiš, da ne moreš več naprej

V medijih se veliko piše o tem, kako narašča število samomorov. Večina izmed nas pozna vsaj eno osebo, ki je govorila o tem, da konča svoje življenje. Nekateri izmed nas celo poznamo koga, ki je to pravzaprav res storil. In mogoče so biti trenutki v tvojem življenju, ko si čutil, da ne moreš več naprej.

Ne glede na to ali imate depresijo, anksioznost, postravmatično stresno motnjo, žalujete, ste se ločili, izgubili ljubljeno osebo ali se soočate s kakšno drugo preizkušnjo, vedite, da je mogoče še kaj drugega. Nekaj drugega je vedno mogoče.

Niso vas naučili postavljati vprašanj. Naučili so vas poiskati odgovore. Ja, vprašanja vas opolnomočajo. Od otroštva so nas učili, da so odgovori vse, kar šteje. Da poiščete odgovore, točne pravilne odgovore, ki bi rešili vse. In tako smo poskušali. Poskušali smo najti prave odgovore, delati prave stvari in ne delati ničesar narobe…obupano smo iskali srečo, upanje, možnosti, nekaj večjega. In ko ni delovalo, ko smo imeli občutek pomanjkanja, obupa, žalosti ali preobremenjenosti, smo zaključili takole: “Nekaj mora biti narobe z mano”, in tako smo iskali pot iz tega.

Kaj če ni z vami nič narobe? Kaj če je to hrepenenje po sreči in večih možnosti pravzaprav zavedanje, da je mogoče nekaj več? Kaj če ste to vedeli vseskozi, vendar vam ni nihče povedal, kako do tega dostopati?

Ni važno, kje ste sedaj, ni važno, kakšne izbire ste delali do sedaj, ki so vas pripeljale do te točke. Danes lahko začnete kreirati drugačno možnost.Dandelion-Picture-Drawing-279x279

Vsakič, ko čutite, da ne morete več naprej, so tukaj 3 vprašanja, ki si jih lahko postavite. 

Zapomnite si, vprašanja opolnomočajo. Vprašanja odprejo vrata k vsem možnostim. Vprašanja te peljejo onkraj tega, iz česar trenutno funkcioniraš. V prostor nečesa veliko večjega, kot si si lahko kadarkoli predstavljal.

1Kaj je tisto, za kar misliš da ne zmoreš, kar pravzaprav zmoreš?

Ko postavite to vprašanje ali katerkoli vprašanje, opazite da se energija dvigne. Vprašanje postavimo z besedami. Naše bitje odgovori z energijo. Dovolite si zaznati energijo.

Ko zaključimo nekaj, je naš zaključek tisto, kar se mora pojaviti. Tako deluje naš um. Vsakič ko imamo zaključek, naš um dovoli, da se zgodi samo tisto, kar smo zaključili. Če ste zaključili, da je neka situacija ali oseba večja, kot vi in da tega ne zmorete več, boste živeli v konstantnem stanju obupa. Resnica – nič ni večje od vas.

Ko vprašate: “Kaj je tisto, za kar mislim, da ne zmorem, kar pravzaprav zmorem”, se premikate mimo vaših zaključkov. Odpirate prostor sebi, da začnete zaznavati veličino sebe. Kaj če niste niti približno tako zjebani, kot mislite, da ste? Kaj je če z vami več “prav” stvari, kot ste sploh kadarkoli ozavestili?

2. Kje ste se naučili, da morate najti pot ven iz tega, namesto kreiranja možnosti?

Vprašanje, ki ga postavljajte ves čas je: “Kaj je še mogoče?” Živite s tem vprašanjem. Ne glede na to, kaj se pojavi sprašujte: “Kaj je še mogoče? Kakšne so tukaj možnosti, ki jih še nisem vzel v obzir?”

Prav tako se lahko sprašujete: “Kako je lahko še boljše kot to?” Karkoli se pojavlja, dobro, slabo, grdo, to vprašanje odpira vrata, da se stvari še izboljšajo.

Ti dve vprašanji lahko dobesedno spremenita vaše življenje. Nekje v sebi ste vedno vedeli, da mora biti še nekaj drugega mogoče, vendar, ker so se vsi okoli vas imeli za povprečne, realne in enake, ste prenehali vedeti, kar veste, zato da ste poskušali čimbolj ustrezati okolici, kar ni nikoli zares delovalo za vas.

Dobra novica je, da ni nikoli prepozno. Neskočne množnosti imaš na voljo in s tem ko postavljaš vprašanja dostopaš do teh možnosti in to ti dopušča kreirati nekaj novega in večjega; nekaj kar deluje za vas. Če bi bili voljni to ozavestiti, ne bi nikoli rabili iskati poti ven. Preprosto bi samo izbrali in kreirali nekaj drugega. Ja…STE tako močni.

3. Kaj je darilo vas, da če bi vas svet izgubil, bi le-ta postal manj čudovit prostor, ker vas ne bi bilo več?

Ne glede na to ali vam je to že kdo povedal ali ne, ste darilo svetu. Ste čudež, ki do sedaj še ni obstajal na planetu. Ste doprinos vsakemu okoli vas, planetu, svetu. Ali bi bili voljni to ozavestiti? Bi bili voljni ozavestiti, da svet ne bi bil tako čudovit brez vas?

Kaj bi bilo potrebno, da bi spoznali kako ključnega pomena ste za možnosti tega sveta?

Hvala, ker ste si izbrali ta planet. Hvala, ker iščete več. Hvala, ker veste, da je nekaj več mogoče, čeprav vsi in vse okoli vas govori da ni. Hvala, ker ne obupate.

Ste darilo. Ste ključnega pomena za možnosti tega sveta. Svet je čudovitejši prostor, samo zato, ker ste v njem. Hvala za vašo izbiro in vašo voljnost nenehnega izbiranja tega kaj je še mogoče.

Orodja Access Consciosunessa so pomagala tisočim ljudem po celem svetu se soočati z vsem  mogočim, od več depresij, mentalnih bolezni, postravmatičnih stresnih motenj in še veliko več. 

Petnajst let nazaj se je dr. Dain Heer, soustvarjalec Access Consciousnessa, počutil tako depresivno, brezupno, da je določil datum samomora. Kakorkoli, po eni sami seansi Access Bars, nežni terapiji, ki spremeni možganske valove v sproščeno theta stanje, se je Dainu spremenil celoten pogled na življenje in spoznal je, da je vse ok.

9. – 11. septembra 2016, bodo facilitatorji in praktiki Access Bars gostovali dogodke po celem svetu in odprli vrata za kogarkoli, ki išče drugačno možnost, ali iskrico upanja, da pride, in prejme brezplačno seanso. Petnajst let po tem, ko je Dainu seansa rešila življenje, upa, da bodo te brezplačne seanse vlile optimizem, srečo in veličino v vse, ki so padli v obup. “Moje celotno življenje se je spremenilo. In to je izkušnja, ki  bi jo rad delil z vami vsemi!”, pravi. 

Če želite izvedeti več o Access Bars-ih in o zgodbi dr. Dain-a Heer-a, kliknite sem: www.drdainheer.com/nevergiveup

Dr. Dain Heer

Prevedeno za anaomanovic.com