Would you like to follow Ana’s story and capture all of her valuable advice? Connect now!

Kaj če bi bil denar povezan z možnostmi in ne s problemi

Večina nas je nagnjena k temu, da iščemo problem namesto možnosti, pa naj si bo v zvezi z denarjem ali pa s čem drugim. Razmišljamo, kako moramo rešiti ta in ta problem. Ampak kaj če je vse povezano z možnostmi in ne s problemi?

Pri denarju se mora iti za možnosti in nikoli za probleme, ker ko iščete problem, boste vedno ustvarili problem, zato da ustvarite možnost.  To kar delate je, da se poskušate izogibati temu, kar bi dejansko delovalo, da s tem dokazujete, da vaše življenje ne deluje.

Če bi radi to spremenili in če bi radi ustvarjali denar v povezavi z možnostmi in ne problemi, je tu 7 vprašanj, ki jih poglejte:

1. Ali se definirate s količino denarja, ki ga trenutno imate?

Razlog, da imate težave z zapravljanjem denarja, razlog, da imate težave s tem, da imate denar, razlog, da imate težave s čemerkoli, kar je povezano z denarjem, je v tem, da ste se odločili, da ste neumni glede denarja. Ali ni zanimivo, da vam je všeč izločanje denarja iz vašega življenja? Da vam je všeč to, da ga nimate?

2. Če ne bi imeli denarnih težav, kaj bi kreirali?

Če bi morali ustvariti vašo finančno resničnost onkraj resničnosti kogarkoli drugega, kaj bi se pojavilo? Prišli bi do prostora, kjer bi šli vaši možgani na kosilo in možnosti bi začele jesti omejitve vaše resničnosti in začeli bi ustvarjati resničnost, ki deluje za vas. Ali ste se voljni zavedati teh možnosti?

3. Kaj moram biti ali narediti, da se to aktualizira s popolno lahkoto?city-landscappe-street-lights-lanterns-photos-city-night-wallpaper-694x417

Izbirate si, da se nekoliko zavedate, toda namesto da se pravzaprav zavedate, poskušate videti, da je še nekaj drugaga potrebno, ustrezno ali da se mora pač zgoditi še nekaj. Ni “da se mora še kaj zgoditi. ” Je “kaj moram narediti ali biti, da to aktualiziram?”

4. Dokler je denar bolj vreden kot vi, lahko izbirate zavest?

Univerzum stoji za vami, ko vprašate, vam pošlje, kar potrebujete. Vprašati morate po tem, da vam prispeva. Ali vprašat kdaj po tem, da vam zavest univerzuma priseva? Vprašate po vsem drugem, razen po zavesti, ki ve več, kot veste vi v vseh pogledih, da vam dostavi tisto, po čemer sprašujete.

5. Kaj bi se zgodilo, če bi bili voljni, da bi vam zavest univerzuma prispevala?

Denar je nekaj, kar uporabljate, da spremenite resničnosti ljudi. Kakšno količino denarja bi lahko uporabili, da bi spremenili resničnost nekoga? V vsakem trenutku se morate vprašati: “Kako lahko uporabim denar, ki ga imam, da ustvarim drugačno resničnost za nekoga v tem momentu?” Biti morate voljni pogledati to, ker namen denarja ni to, da imate več stvari za katere menite, da si jih morate lastniniti.

6. Kakšno vprašanje moram biti, da ustvarim drugačno resničnost s popolno lahkoto?

Pogledati morate, kako hočete živeti svoje življenje, ker ko začnete ustvarjati svoje življenje, vam začenja univerzum dostavljati. Ko sem bil mlad, zabit in brez denarja, sem bil pogosto okoli tete, ki je imela veliko denarja. Imela je lepe stvari, preproge, kitajski kristal in srebrni jedilni pribor, s katerim je jedla vsak dan. To je bila njena resničnost. I takrat sem si rekel: “Tudi jaz hočem živeti tako!”

7. Kakšno vprašanje moram biti, da ustvarim drugačno resničnost s popolno lahkoto?

Ustvarjati morate onkraj te resničnosti. Zaključek deluje tako dolgo, dokler niste voljni razširi vašega življenja onkraj resničnosti kogarkoli drugega. Recimo, da dobite milijon evrov. Kaj bi to spremenilo? Bo 10 milijonov spremenilo toliko? Ne, če se jih boste oklepali. Ali bi drugačen pogled spremenil resničnost?

Da denar postane povezan z možnostmi namesto s težavami morate začeti postavljati vprašanja. To od vas zahteva, da gledate na stvari iz drugačnega mesta. Ker ko spremenite svoj pogled o denarju in začnete živeti iz prostora “kaj je še mogoče” se začne vse v vašem življenju spreminjati.

Gary Douglas, Access Consciousness

prevod za anaomanovic.com