Bi želeli spremljati Anino zgodbo in ujeti vse njene dragocene nasvete? Povežite se zdaj!

Duhovi ne obstajajo, kakšne neumnosti pa govoriš? Znano? Najbrž, kajti takšen odgovor so vam postregli vsakič, ko ste se zavedali drugih energij, ki smo jim nadeli strašljivo ime - duhovi. Lahko pa jih poimenujemo tudi entitete. Ampak kaj če je zavedanje o entitetah potenčnost in darilo? Bi se bili pripravljeni naučiti, kako upravljati in delati z vsemi entitetami in energijami, ki se jih zavedate ali pa se pretvarjate, da se jih ne zavedate? In kaj če bi se znebili vsega strahu in odpora do zavedanja entitet? Zares!?

Informacijo, da entitete obstajajo in da imajo tisti, ki se jih zavedajo, prav posebno moč, bi morali dobiti že v otroštvu, a takšne teme so nam skrili pod preprogo in celo označili kot bolezen, v resnici pa je to moč, ki je bila le napačno razumljena. Je zdaj čas, da ste slišani, da niste napačni in da ni z vami prav nič narobe?

Kaj pa, če bi bila interakcija z duhovnim svetom in prejemanje iz njega lahko eden največjih daril za vas in za svet?

Z uporabo orodij in procesov Access Consciousness® boste pridobili več jasnosti s čarovnijo in lahkotnostjo, kar je duhovni svet resnično lahko, in se istočasno znebili vseh težav in reakcij, ki jih morda imate z zavedanjem entitet.

Pridobivanje večje zavesti o duhovnem svetu vam bo dalo več lahkotnosti in zavedanja o celem vašem življenju. 

Kaj če so entitete vse okoli nas in je naravno in normalno, da jih vidite, zaznavate, občutite in celo komunicirate z njimi?

Ljudje so označeni kot napačni in to jih potisne na različne nivoje jeze, depresije in v določenih primerih celo do norosti, le zaradi tega, ker so njihove kapacitete za duhovni svet nepriznane in napačno razumljene. Če ste tudi vi eden izmed teh ljudi ali poznate koga takšnega, je seminar Pogovarjajte se z entitetami pravi za vas! Spoznali boste širino in globino sveta entitet in razvili večjo sposobnost svojega zavestnega zavedanja o njem.

Se bojite duhov? Potem je ta seminar pravi tudi za vas. Kaj, če je res, da vam nihče noče škodovati, razen vas samih? Kaj, če se želi čarobno bitje, ki vas tako straši, le igratii z vami?
Ste pripravljeni odkleniti vse, kar vam preprečuje, da bi imeli na tem področju preprosto zavedanje in sposobnost neverjetne moči čiščenja zaznav? Ste pripravljeni lahkotno stopiti v skrivnostni duhovni svet?

Nekatere teme, ki jih bomo na seminarju predelali:

  • Predstavitev procesov Access Consciousness,
  • znebili se bomo strahu in vstopili v potenčnost z entitetami,
  • znebili se bomo laži, ki ste jih kupili o entitetah,
  • pogovarjali se bomo o vsem, kar bi vam morali povedati o entitetah, a vam niso,
  • identificirali bomo vaše znake zavedanja o entitetah,
  • različne vrste entitet,
  • in veliko, veliko več.

Dobrodošli v popolnoma novem načinu bivanja na tem svetu in se odprtju pomembni moči, kar je bitje z entitetami lahko.

Kaj veste, za kar se pretvarjate, da ne veste ali zanikate, da veste?

Je sedaj čas

Verjamem, da nisi po naključju pristal/a na moji strani. Nekaj naju je povezalo. Spoznajva se. Kaj bo to ustvarilo zate?

PRIJAVA NA DOGODEK