Would you like to follow Ana’s story and capture all of her valuable advice? Connect now!

Kje se vaša brilijantnost aktualizira v tem svetu?

»Bil sem pod izjemnim stresom.«

Tako je Brandon Watt opisal svoje prve tri ure seminarja Izbira možnosti, ki ga je prvič ko-facilitiral z ustvanoviteljem Access Consciousnessa®, Garyjem Douglasom.

Seminar se je odvijal v Mumbaju, v Indiji. Kakorkoli, Brendon se je primerjal z brilijantnostjo Garyja in se počutil grozno zaradi svojih lastnih sodb.

Priznal je: »Dolgo sem ljudem pustil početi svoje in sem samo sedel ob strani in medtem spreminjal svoje življenje.«

In nato je ugotovil, da se je krčil, zato se je med pavzo vprašal: “Kaj je tu resnično zame?”

Imel je dve izbiri. Ali da kriče zbeži iz sobe ali da gre nazaj na seminar in je preprosto on. Na našo srečo je izbral slednje.

»Vsi smo različni – to različnost imamo vsi – ki bi, če bi jo bili voljni aktualizirati, ustvarila drugačen svet, našo drugačno resničnost«, je ozavestil Brendon.

»Če ste voljni iti v svet in se pokazati kot vi, vam ne more nikoli spodleteti.«

»Vsi imamo različna področja na katerih se bomo izkazali kot brilijantni«, pravi dr. Dain Heer. »A ponavadi je to na enem področju.«

»Nekateri smo brilijantni v uporabi Access orodij in facilitaciji drugih ljudi, da izberejo kaj drugega. Drugi so brilijantni v glasbi, poslu ali v premikanju svojih teles. Brendon je bil vedno voljan biti brilijanten starš, a ni bil voljan biti brilijantnost na mnogih drugih področjih svojega življenja.«

Ena izmed najbolj dinamičnih stvari, ki te odvrača od brilijantnosti, je zavračanje priznanja brilijantnosti. V glavo si daš to, da nisi, in potem drugi poberejo to iz nje in govorijo: »Bil bi brilijanten, če…«, je pojasnil Dain.

Ljudje to projecirajo na vas in vi morate kupiti njihovo resničnost, da vedo da je resnična. In tako ustvarjate nikoli zaključeno zanko, ki vam ne pusti, da ste ta brilijantnost vas.

Kaj, če bi se prikazali na vsakem področju svojega življenja in prepoznali, da ni le intenzivnost prekoračenega ta, ki prikaže vašo brilijantnost? Prostor tega, kar ste v dani situaciji, je vaša brilijantnost. In enostavnost, da se premaknete v situacij je to, kar je vaša briljantnost. »Resnično ste kreator vaše resničnosti«, je izpostavil Dain.

»Vse v vašem življenju je rezultat vseh kreacij, ki ste jih ustvarili pred tem.«

Če se možnost pojavi v obliki nove službe, novega odnosa, novega prostora, prepoznajte, da ste že pripravljeni nanjo, sicer se ne bi ta možnost pojavila. Opravili ste svoje delo in kot neskončno bitje imate resnično lahkotnost z vsem.
Kot je rekel Dain: »Ko se pojavite kot briljantnost, kar ste, in to ozavestite, hkrati odprete vrata hvaležnosti. To je prostor, ki doprinaša celemu vašemu življenju od tega trenutka dalje.«

VIR: Blog Access Consciousness
Prevod za anaomanovic.com