Would you like to follow Ana’s story and capture all of her valuable advice? Connect now!

Ali ustvarjate za prihodnost?

Kaj če je zdaj bolj kot kdaj koli prej prisoten prostor, v katerem lahko ustvarimo drugačno prihodnost?

Prihodnost, ki daleč presega tisto, kar smo poznali na podlagi svoje preteklosti. Ljudje mislijo, da je razlog, da ne morejo ustvariti prihodnosti, preteklost, zato so obtičali v poskusih, da bi odpravili preteklost, namesto da bi ustvarjali za prihodnost od zdaj.

Zgodovina ni pomembna. Odločilno je to, kar lahko ustvarite danes in jutri, in ne to, kar ste ustvarili v preteklosti.

Če kot vir ustvarjanja gledate na preteklost, ne morete ustvariti prihodnosti, ker vedno presojate svoje odločitve in kako delujejo ali ne delujejo, kar vas ubija in ubija tisto, kar bi lahko bilo mogoče v prihodnosti.

In vsakič, ko ne izberete tistega, kar bi lahko izbrali; vsakič, ko se ne odločite za nekaj, kar spreminja življenje ali resničnost, izločite prostor, iz katerega bi dejansko lahko ustvarjali, v korist tistega, kjer lahko umrete!

Ali je to izbira, ki bi jo resnično radi izbrali?

Če se ne zavedate, kaj ustvarjate, se zgodi, da začnete umirati. Svojo smrt dobesedno ustvarjamo s tem, ko se odločamo, česa ne moremo imeti. Nehamo ustvarjati na podlagi izbire.

Druga stvar je, da ne morete ustvarjati v prihodnosti, ker tam še niste. Ustvarjati morate za prihodnost.

Prihodnost je pajčevina možnosti, med katerimi lahko izbirate, če ste pripravljeni izbirati!
Če želite ustvarjati za prihodnost, morate tukaj ustvarjati za tisto, kar se lahko pojavi tam.

Ljudje, ki živijo v prihodnosti, se ukvarjajo z "bom imel", "bom imel", "bom imel", "bom imel", kar pomeni, da nimajo občutka, da zdaj kaj imajo.
Ko gradite za prihodnost, je vse, kar počnete, namenjeno gradnji nečesa, kar bo vaša prihodnost.

Kako bi bilo, če bi bili pripravljeni gledati na darilo, ki ga imate v življenju, namesto da bi mislili, da morate sebe kot nekaj ustvariti?

"V prihodnosti bom bogat. V prihodnosti bom slaven. V prihodnosti bom ustvaril bla, bla, bla." Kaj pa, če bi si namesto želje po uresničitvi svoje prihodnosti zastavili drugo vprašanje: "Kaj bi moral biti ali narediti drugače, da bi se to ustvarilo?"

Tukaj je še nekaj vprašanj, ki si jih lahko zastavite, da bi začeli ustvarjati svojo prihodnost:

  • Kakšno spremembo bi radi videli v svojem življenju, ki je nočete dopustiti v svojem življenju in ki bi vam, če bi ji dejansko dovolili, da se pojavi v vašem življenju, omogočila življenje, ki bi bilo boljše od tistega, ki ga imate zdaj?
  • Katero spremembo bi radi videli v svojem življenju, ki je nočete dopustiti v svojem življenju in ki bi vam, če bi ji dejansko dovolili, da se pojavi v vašem življenju, omogočila življenje, ki bi bilo še boljše od življenja, ki je še večje od tistega, za katerega mislite, da je mogoče?
  • Kako bi izbrali? Kaj bi bilo za vas resnično? Ali ste pripravljeni navdihovati, namesto da bi se iztekli?

Opazili ste, da ne morete "izluščiti" odgovorov? Kaj pa, če vprašanja odpirajo možnosti? Če bi resnično izbirali tisto, kar si resnično želite, kako bi živeli?

Kaj če ste vi tista oseba, ki izstopa iz množice kot drugačna možnost in navdih drugih ljudi, da izberejo nekaj večjega? Ali si boste izbrali to BITI?

Vsakič ko izberete, nekaj ustvarite. Ali je to kar ustvarjate, dovolj za vas?

Gary Douglas
Ustanovitelj Access Consciousness®