Would you like to follow Ana’s story and capture all of her valuable advice? Connect now!

Klepet ob kavi - Kako je lahko življenje še boljše?

Kaj če smo lahko vseskozi sprememba v svojem življenju? Kakšno je lahko naše življenje?

Pogosto definiramo, sodimo svojo sedanjost in svoje življenje. Pogosto želimo ohranjati, zavarovati obstoječe in mu dajati pomembnost. Z obojim onemogočamo spremembo in rast, hkrati pa se vse poslabšuje. To delamo s svojim telesom, življenjem, v odnosih, v svojih dosežkih.

Kaj če se lahko premaknemo naprej? Kako se premakniti?

V Access Consciousness kreiramo z vprašanji. Access Consciousness je že po celem svetu razširjen nabor tehnik, orodij, seminarjev prebujanja zavedanja in neskončnih možnosti.

Do zdaj smo v življenju pogosto kreirali s cilji in tudi vsiljevali smo predviden način, kako realizirati ta cilj. Vse, kar si lahko predstavljate je nekaj, kar je premalo za vas in kar sploh niso vaši cilji, ampak ponavadi pripadajo drugim in tej realnosti. Obenem silimo s cilji, da nam življenje da nekaj določenega na določen način, kar je zelo težko, hkrati pa si s tem lahko onemogočamo veliko več v svojem življenju. Življenje je veliko več, kot si sploh lahko predstavljamo.

Ko smo vprašanje s celim telesom, prostorom in življenjem, odpremo prostor novemu in odpremo prostor prejemanju in realizaciji tega, kar želimo kreirati. Smo preprosto vprašanje, ne iščemo odgovorov.

Tako vprašanja so: Kako kreirati več v življenju? Kaj je še mogoče? Koliko lahko še bolj živim sebe? Koliko lahko še bolj polno živim življenje? Kakšna je realnost onkraj te realnosti?

Vsak dan se lahko vprašamo: Kako se lahko zabavam danes? Kaj je potrebno, da živim lahkotno življenje in radost?

In čisto pri vsakem dogodku, namesto da ga sodimo, definiramo, analiziramo, se vprašamo: Kako je lahko še boljše kot to? Ne glede na to, ali smo bili neuspešni ali zelo uspešni, se vedno s tem premaknemo naprej. Vse v naravi se vedno premika naprej, raste in se razvija. Ko živimo sebe, živimo življenje in to pomeni neskončno rast.

Vseskozi smo lahko vprašanje Kako je lahko še boljše kot to? in kreiramo vedno več v svojem življenju.

V posnetku nam Ana in Haris Omanovič iz Hiše radosti razložita več o omenjeni tematiki.