Živeti v 10-sekundnih intervalih

Torek, 13. junij 2017, od 18. – 21. ure

Kakšen kaos lahko vnesete z bivanjem v 10- sekundnih intervalih? To je eno izmed 10-ih ključev Access-a in z uporabo le-teh si lahko kreirate neprestavljivo življenje in resničnost onkraj te resničnosti.

Do konca življenja imate 10 sekund. Vse je samo izbira. Bolj kot izbirate le za kratek čas, večje so možnosti, da ustvarjate za svojo prihodnost.

10-sekundni intervali povzročijo, da postanete prisotni v svojem življenju, zato ker ne skušate zaključiti, kaj bi morali narediti. Resnično izbirate tisto, kar želite v tistem trenutku narediti. Ko to naredite, prenehate razmišljati o tem, da lahko naredite kakršnokoli napačno izbiro. Nobena izbira ni dobra za več kot 10 sekund. 

Če živite v 10- sekundih intervalih, ne začnete nečesa načrtovati in se ne odločite, da tega ne morete spremeniti. Ko začnete enkrat hoditi po poti, v nespremenljivih zakonih te resničnosti nimate izbire.

Vse svoje življenje smo poskušali priti do pravega zaključka, ne do tega, da bi imeli popolno izbiro. Ko ne živite v 10-sekundnih intervalih, poskušate ves čas priti do zaključka. Ko ves čas poskušate priti do zaključka, vedno iščete odgovor. Nikoli niste v vprašanju. Vedno morate opredeliti, ali je bila vsaka izbira, ki ste jo naredili, pravilna ali napačna, in ne: “Imam drugačno izbiro.” In tako nikoli nimate svobode.

Ta torek bomo posvetili življenju v 10-sekundih intevalih. Dobrodošli v svet več možnosti, več radosti, več življenja!

ana za dogodkeDelavnico vodi Ana Omanovič.

Ana Omanovič je voditelj delavnic, sokreator projekta Hiša radosti in Certified Access Consciousness Facilitator, Access Bars in Access Body Facilitator, Maestro. Je raziskovalka realnosti onkraj te realnosti. V preteklih treh letih je bila na več kot 20-ih mednarodnih več dnevnih seminarjih, kjer se izobražuje o zavestnem kreiranju življenja s tehniko, telesnimi procesi in orodji Access Consciousness.

Termin: Torek, 13. junij 2017, od 18. – 21. ure
Lokacija: Hiša radosti, Ljubljana
Cena: 20 EUR

Obvezne so prijave na info@anaomanovic.com ali 040 504 127.