Orodjarnica z Ano – brezplačno spletno druženje

Četrtek, 12. september 2019 ob 20.00

Se strinjate, da nam orodja lajšajo življenje in so nam v pomoč pri vsakodnevnih opravilih tako doma kot v službi, med prostim časom in med delom?

Z vrtnimi orodji spremenimo kos zemlje v vrtiček, ki nam rodi zelenjavo, katero s kuhinjskimi pripomočki spremenimo v hrano. To je le en primer med vsemi mogočimi orodji, ki obstajajo na tem svetu.

Kaj pa orodja za spreminjanje našega življenja, naše prihodnosti, našega počutja, naših misli, čustev in občutkov, našega telesa? 

Poznate orodja s katerimi lahko spremenite žalost v veselje, nesrečo v srečo, nezavedanje v zavedanje, težo v lahkotnost, prazno denarnico v polno, nemogoče v mogoče?

Orodja s katerimi lahko spremenite katerokoli področje svojega življenja? Ste že slišali za orodja Access Consciousness®?

Dobrodošli v Orodjarnico z Ano, kjer bomo ob četrtkovih večerih spoznavali orodja Access Consciousness®, s katerimi lahko spremenite prav vse kar želite in s katerimi lahko ustvarite življenje kakršnega si niste mogli predstavljati niti v sanjah! Se sliši utopično in nemogoče? Pridružite se in se prepričajte z lastnimi očmi in ušesi 🙂 Ne stane vas nič, razen ene ure vašega časa. In seveda vašega starega življenja, če začnete orodja tudi uporabljati 🙂 Previdno, le za tiste, ki si želite spremembe in lepši ter boljši svet 🙂

Seminar vodi Ana Omanovič, ki je raziskovalka realnosti onkraj te realnosti in sokreatorka projekta Hiša radosti ter ustanoviteljica podjetja I see you. Preko udeležbe na mnogih mednarodnih več dnevnih seminarjih iz sklopa Access Consciousness, kjer se izobražuje o zavestnem kreiranju življenja, je že tretje leto certificirana Access Consciousness facilitatorka, Access Bars facilitatorka in Access Body facilitatorka ter Maestro. Prav tako je tudi aktivna, uradna simultana prevajalka naprednih seminarjev Garya Douglasa in Daina Heera ter ostalih mednarodnih facilitatorjev. S telesnimi procesi, tehnikami in orodji Access Consciousness vodi delavnice in seminarje ter izvaja osebne seanse s katerimi spodbuja in opolnomoča ljudi k zavestnemu življenju neskončnih možnosti. Njena nežnost in hkrati drzna odločnost ter predanost sebi vas zagotovo ne bo pustila ravnodušne.

Le kakšno življenje lahko ustvarimo zase in za cel planet, če začnemo uporabljati orodja Access Consciousness®?

Termin: Vsak četrtek v septembru 2019 od 20.00 do 21.00

Lokacija: ONLINE iz domačega naslonjača ali od kjerkoli drugje 🙂

Cena: BREZPLAČNO

Orodjarnice z Ano se lahko udeležite kadarkoli. S prijavo boste prejeli link za dostop do vseh spletnih srečanj čez poletje in bili obveščeni tudi o nadaljnjih srečanjih. Prejeli boste tudi povezavo do ogleda preteklih srečanj. Kako je lahko še boljše kot to? Aja, kadarkoli boste lahko postavili vprašanje in bili deležni brezplačne facilitacije 🙂

> > > PRIJAVI SE S KLIKOM TUKAJ < <<