Spletna Orodjarnica z Ano – 10 Ključev do popolne Svobode

10-tedenska torkova Orodjarnica

Sam si ustvarjalec svoje resničnosti in prav vse, kar se ti dogaja v življenju, si izbral sam. To pomeni, da lahko izbereš tudi še veliko drugega, kar je lahko mnogo več kot to, kar trenutno živiš. Na voljo nam je neskončen menu izbir, ki jih nikoli ne izbiramo, ker niti ne vemo, da lahko.

Bi stopil-a na pot zelo drugačnega funkcioniranja v tej resničnosti? Kaj je če vse izbira in kaj če je ta izbira lahko preprosta in lahkotna? Prav tako sprememba?

Dobrodošli v Orodjarnico z Ano, kjer bomo ob torkovih večerih spoznavali 10 ključev do popolne svobode, s katerimi lahko spremenite prav vse kar želite.

Vsak ključ je ustvarjen tako, da vam omogoča več prostora, da se priključite na avtocesto do več zavedanja. Vaše življenje bo še vedno teklo naprej, ampak sedaj boste imeli več svobode in možnosti za obvladovanje česarkoli, kar se vam bo pojavilo na poti. Namen ni samo, da začnemo uporabljati teh 10 ključev, ampak da to začnemo biti.

10 KLJUČEV:

Bi neskončno bitje res to izbralo?
Vse je le zanimiv pogled.
Življenje v 10-sekundnih intervalih.
Živeti kot vprašanje (in ne kot odgovor).
Brez oblike, strukture, brez pomembnosti.
Brez sodbe, brez razlikovanja, brez presojanja.
Brez kakršnihkoli drog.
Brez tekmovalnosti.
Ne poslušajte, pripovedujte ali “kupujte” zgodbe.
Brez izključevanja.

Orodjarnico vodi Ana Omanovič, ki je raziskovalka realnosti onkraj te realnosti in sokreatorka projekta Hiša radosti ter ustanoviteljica podjetja I see you. Preko udeležbe na mnogih mednarodnih več dnevnih seminarjih iz sklopa Access Consciousness, kjer se izobražuje o zavestnem kreiranju življenja, je že tretje leto certificirana Access Consciousness facilitatorka, Access Bars facilitatorka in Access Body facilitatorka ter Maestro. Prav tako je tudi aktivna, uradna simultana prevajalka naprednih seminarjev Garya Douglasa in Daina Heera ter ostalih mednarodnih facilitatorjev. S telesnimi procesi, tehnikami in orodji Access Consciousness vodi delavnice in seminarje ter izvaja osebne seanse s katerimi spodbuja in opolnomoča ljudi k zavestnemu življenju neskončnih možnosti. Njena nežnost in hkrati drzna odločnost ter predanost sebi vas zagotovo ne bo pustila ravnodušne.

Si upaš, na 10-tedensko potovanje, do več zavedanja, več svobode, več izbir, več možnosti? Ali še oklevaš in se ti zdi, da ni pravi čas in bi mogoče samo malce spremembe?

Lahko se nam pridružiš na 10-tedenskem potovanju ali pa le na posamezni Orodjarnici, ki bo ob torkih od 19.00 do 20.00. S prvo Orodjarnico smo začeli v torek, 9. junija 2020.

Naslednji termin: Torek ali sreda, 11 ali 12. avgust 2020 ob 19.00
Lokacija: ONLINE iz domačega naslonjača ali od kjerkoli drugje 🙂
Cena: 10-tedenski program (10 ključev): 149 EUR / Posamezna Orodjarnica (1ključ): 19 EUR

Po vsaki orodjarnici boste prejeli avdio posnetek za nadaljnje poslušanje (tudi, če se je v živo ne boste uspeli udeležiti) in tudi če se celotnemu programu priključite kasneje.

Plačilo lahko izvedete ali preko Paypala ali preko nakazila na TRR in po opravljenem plačilu posredujte svoje podatke na email: info@anaomanovic.com, s pripisom ali ste si izbrali 10-tedenski program ali le posamezno Orodjarnico in pri tem napišite datum Orodjarnice, ki ste si jo izbrali. V kolikor želite račun na podjetje, pripišite še podatke.

Plačilo preko PayPala:

10-tedenski program: >>>Plačaj TUKAJ <<<

Posamezna Orodjarnica: >>>Plačaj TUKAJ<<<

Podatki za nakazilo na TRR:

I see you, Ana Omanovič s.p. Ulica za vrtovi 5, 1380 Cerknica TRR: SI56 0311 5100 0108 068 (Bic: SKBASI2X). Namen: Orodjarnica 10 ključev / Orodjarnica 1 ključ

Po prejetem plačilu in posredovanih podatkih, boste poleg emaila s podatki za dostop, prejeli tudi opomnik 1 uro pred posamezno Orodjarnico. Prosimo preverite tudi vsiljeno pošto in promocije.

Več informacij: info@anaomanovic.com ali 040 504 127