ORODJARNICA v 3. delih: Onkraj težav z denarjem z Ano Omanovič

Sreda 11., 18., in 25.11. od 18.00 – 19.00

Ali je čas za vas da se naučite pragmatičnih orodij in ozvestite stvari s katerimi boste začeli kreirati veliko več denarja v svojem življenju.

Kaj bi bilo potrebno da se odpremo veliko več prejemanju?

Kaj če je vse nasprotno in obratno od tega kar se pojavlja?

Kaj če težava ni v denarju, ampak v nas?

Dobrodošli na 3 spletna srečanja ONKRAJ TEŽAV Z DENARJEM.

Se prideš igrat in raziskovat?

Seminar vodi Ana Omanovič, ki  je raziskovalka realnosti onkraj te realnosti in sokreatorka projekta Hiša radosti ter ustanoviteljica podjetja I see you. Preko udeležbe na mnogih mednarodnih več dnevnih seminarjih iz sklopa Access Consciousness, kjer se izobražuje o zavestnem kreiranju življenja, je že tretje leto certificirana Access Consciousness facilitatorka, Access Bars facilitatorka in Access Body facilitatorka ter Maestro. Prav tako je tudi aktivna, uradna simultana prevajalka naprednih seminarjev Garya Douglasa in Daina Heera ter ostalih mednarodnih facilitatorjev. S telesnimi procesi, tehnikami in orodji Access Consciousness vodi delavnice in seminarje ter izvaja osebne seanse s katerimi spodbuja in opolnomoča ljudi k zavestnemu življenju neskončnih možnosti. Njena nežnost in hkrati drzna odločnost ter predanost sebi vas zagotovo ne bo pustila ravnodušne.

Lahko se nam pridružiš na 3-eh online srečanjih ali pa le na posamezni Orodjarnici, ki bo ob sredah od 18.00 do 19.00.

Termin: Sreda 11., 18., in 25.11. od 18.00 – 19.00

ONLINE: Iz domačega naslonjača

Cena: 3-online srečanja: 90 EUR / Posamezna Orodjarnica: 40 EUR

Po vsaki orodjarnici boste prejeli avdio posnetek za nadaljnje poslušanje (tudi, če se je v živo ne boste uspeli udeležiti) in tudi če se celotnemu programu priključite kasneje.

Obvezne so prijave pred dogodkom na: email info@anaomanovic.com ali telefon 040 504 127. Ob prijavi po izveden plačilu navedite tudi ali se boste udeležili vseh 3-online srečanj oz. datum posamezne Orodjarnice, katere se želite udeležiti.

Svojo prijavo potrdite s plačilom:

I see you, Ana Omanovič s.p. Ulica za vrtovi 5, 1380 Cerknica TRR: SI56 0311 5100 0108 068 (Bic: SKBASI2X). Namen: Delavnica

V kolikor želite račun na podjetje, pripišite še te podatke. Po prejetem plačilu in posredovanih podatkih, boste poleg emaila s podatki za dostop, prejeli tudi opomnik 1 uro pred posameznim srečanje. Prosimo preverite tudi vsiljeno pošto in promocije.

Več informacij: info@anaomanovic.com ali 040 504 127