Kuga kreativnosti – tekmovalnost! Je čas za nekaj prijaznejšega?

Torek, 21. februar, od 18. – 21. ure

Zdi se, da tekmovalnosti skoraj ni več moč ubežati. Spremlja nas na vsakem koraku. V vsakem poklicu, državah, pri ženskah in moških, med ženskami in moškimi, v šolah, na fakultetah, v politiki, med otroci, starši, telesi, v poslu, različnih panogah…

Ali se že celo življenje:

  • Primerjate z drugimi,
  • ubijate s tekmovalnostjo,
  • niste nikoli dovolj dobri,
  • vaše ideje nikoli ne dobijo svojega mesta in se le redko fizično aktualizirajo,
  • vedno ustvarjate na tak način, da pogledate kako to počnejo drugi in potem naredite neko svojo “ponesrečeno” različico tega,
  • veste, da lahko ustvarite nekaj več, a preprosto ne veste kako začeti, kje začeti, ker se vam zdi, da že vse kar ponujate obstaja in je trg prenasičen in vedno obupate, preden sploh začnete,
  • JE ČAS ZA NEKAJ DRUGAČNEGA, NEKAJ PRIJETNEJŠEGA IN BOLJ PRIJAZNEGA DO SEBE???

Elementi tekmovanja so prav in narobe, zmaga in poraz.

Vsakič, ko morate biti pravilni ali ko ne smete biti napačni, tekmujete.  Vsakič ko morate biti pravilni ali rabite zmagati ali rabite biti neporaženi, se zapletete v tekmovanje.

Biti neporažen je včasih ljudem pomembnejše, kot pa zmagati. Vsakič, ko morate nekaj narediti napačno ali nekaj prav, tekmujete.

Ste bolj unikatni, kot si mislite. Ste edini primerek svoje vrste na tem svetu. Ste drugačni. Kar delate, je drugačno od tega, kar lahko naredi ali bo naredil kdo drug. To morate biti pripravljeni spoznati.

To si tudi ti. Ja, ti. 

Je res kdo na tem planetu, ki bi lahko tekmoval z vami? Ali vi z njim?

Kaj bi bilo potrebno, da bi se vsi, ki želijo prispevati k drugačnemu planetu zbudili in si priznal, kakšno darilo so za planet, z vsem kar so in z vsem kar mu lahko doprinesejo – s svojo drugačnostjo.

Vabim vas na 3-urno drugačno delavnico z naslovom Kuga kreativnosti – tekmovalnost. Je čas za nekaj prijaznejšega? 

Kakšen bi bila tvoja resničnost, če bi vsak dan tekmoval samo s sabo in se vedno znova poustvarjal, namesto da se loviš v začaranem krogu tekmovalnosti?

Dobrodošli.

Delavnico vodi Ana Omanovič.13217482_10154215842689324_7060239077568080053_o

Ana Omanovič je voditeljica delavnic in seminarjev Access Consciousness, sokreator projekta Hiša radosti in Certified Access Consciousness Facilitator, Access Bars & Access Body Facilitator in MAESTRO.

Termin: Torek, 21. februar 2017, od 18. – 21. ure
Lokacija: Hiša radosti, Dunajska 58, 1000 Ljubljana
Cena: 20 EUR

Obvezne prijave na info@anaomanovic.com ali 040 504 127.

Leave a Reply