AKTUALNO: Klic Garya Douglasa o soočanju s Coronavirusom.

Povzetek posebnega klica Garya Douglasa, preveden v slovenščino s strani Urše Erman.

“Pozdravljeni vsi. To jutro sem poslušala Gary Douglas-ov posebni klic:  Soočanje s Corona virusom v živo iz Budimpešte in z vami želim deliti ta čudovita orodja, da jih uporabljamo.

* Poveži se s 350.000 ljudmi na planetu, katere si poznal v vseh svojih življenjih. Poveži se z vsemi temi in vsem svetom.

* Vse kar smo ustvarili v vsem svojem življenju, kar dovoli da CORONAVIRUS obstaja, lahko sedaj vse to uničimo in razgradimo?

* Vse kar smo naredili v svojih življenjih, da pomaga znanosti ustvarjati CORONAVIRUS, lahko sedaj vse to uničimo in razgradimo?

* Vse kar si osebno naredil ali mislil, da boš plačan za to in edini razlog, da se še vedno tega držiš je, ker še vedno misliš, da boš za to plačan, ampak ne boš, torej… ‘hvala lepa za nič’. Lahko sedaj vse to uničimo in razgradimo?

* Vsepovsod kjer se strinjaš ali prilagajaš, reagiraš ali upiraš o in za vse informacije povezane s CORONAVIRUSom, ali je res ali narobe ali drugo, lahko sedaj vse to uničimo in razgradimo?

* Vse kar si ustvaril, da dovoli vladam imeti tak način kontrole in vse kar si mislil, da si v teh okoliščinah naletel v skladu z vladnim nadzorom in teh okoliščinah in vsepovsod kjer se strinjaš ali prilagajaš, reagiraš ali upiraš, kar dovoli, da ostaja tako, kot je, lahko sedaj vse to uničimo in razgradimo?

Potem je Gary naredil nekaj Clearingov na ‘ključ in ključavnico’. Torej če to poznaš, reci ta stavek: ‘Jaz sem ključavnica, moje telo je ključ‘. Sedaj je čas, da uničimo in razgradimo vse ključe in ključavnice in spustimo vse viruse, ki imajo kakršno koli moč nad človeštvom.

Nekaj vprašanj:

– Kaj ti veš o CORONAVIRUSu, ki bi samo s tvojo energijo doprineslo k uničenju le-tega?

– Vse kar ne dovoli, da energijsko ubiješ CORONAVIRUS v popolnosti, boš sedaj vse kar si naredil, da nimaš te sposobnosti, uničil in razgradil?

– Kakšno darilo sebe zavračaš biti, ker če bi to bil, bi popolnoma spremenilo vso to pandemijo?

– Karkoli zavračaš biti, si boš dopustil to izbrati in ali boš vse uničil in razgradil, kar ti ne dovoli, da se pokažeš?

– Naredi 3jke da ‘ubiješ vse vladne neumnosti’ po svetu in naredi 4ke, da odpreš nove možnosti.

– Sedaj lahko spustiš povezavo z vsemi 350.000 ljudmi s katerimi si povezan od začetka tega pogovora, zato da si prisoten s seboj in s svojo resničnostjo.

Upam da je ta prispevek velik doprinos za vse nas. Hvala Gary in Dain in Access Consciousness za vsa ta prebujenja.”