Kako postati denar – spletna srečanja

Sreda 28.10., 4.11. in 11.11, od 18.00 – 19.30

Kako postati denar je sklop 3-eh delavnic, na katerih bomo skozi delovni zvezek Kako postati denar Garyja Douglasa, vaša vprašanja in facilitacije spreminjali stališča, ki jih imamo v zvezi z denarjem in ustvarjajo našo trenutno finančno resničnost. Je čas, da greste ven iz svojega uma in začnete prejemati???

Težava ni v denarju, težava je v tebi. Rešitev ni v denarju. Rešitev je v prejemanju. 

Kaj je denar? Za nekoga so to hiše, avtomobili, varnost, za nekatere je to izmenjava energije. Pa je res tako? Kaj če je denar energija, tako kot smo energija tudi mi?

Ko to spremenimo, lahko popolnoma spremenimo svojo finančno realnost.

Vabljeni na sklop delavnic, kjer svoja stališča o denarju spreminjamo tako, da postajamo energija denarja. Vse kar smo, imamo. Tega kar niste, ne morete prejemati. 

Med nami in denarjem ni razlike, razen v stališčih ki smo jih zavzeli do njega. In še ta smo prevzeli od drugih.

Bi bili voljni to izbrati zase in spremeniti vse, kar ne deluje z vami v zvezi z denarjem?

Kaj če je denar in kako ga lahko prejemate čisto nekaj drugega od tega kar so vas naučili?

Ste vedeli, da vsak vaš pogled ustvarja resničnost v zvezi vsem v vašem življenju? Kakšne poglede imate v zvezi z denarjem? Ga ni nikoli dovolj? Kvari ljudi? Je nujno zlo? Je denar nekaj umazanega? Grdega? Ste se odločili, da če ste duhovni, potem ne smete imeti denarja? 

Koliko prejemanja smo morali odrezati, da v svojem življenju ustvarjamo ravno dovolj ali ravno ne dovolj?

Je čas za nekaj drugačnega??? Dobrodošli na zabavo, kjer denarja ne bomo ignorirali, ampak ga povabili v naše življenje in mu dopustili, da nam prispeva k takšnem življenju, kot si želimo. 

Seminar vodi Ana Omanovič, ki  je raziskovalka realnosti onkraj te realnosti in sokreatorka projekta Hiša radosti ter ustanoviteljica podjetja I see you. Preko udeležbe na mnogih mednarodnih več dnevnih seminarjih iz sklopa Access Consciousness, kjer se izobražuje o zavestnem kreiranju življenja, je že tretje leto certificirana Access Consciousness facilitatorka, Access Bars facilitatorka in Access Body facilitatorka ter Maestro. Prav tako je tudi aktivna, uradna simultana prevajalka naprednih seminarjev Garya Douglasa in Daina Heera ter ostalih mednarodnih facilitatorjev. S telesnimi procesi, tehnikami in orodji Access Consciousness vodi delavnice in seminarje ter izvaja osebne seanse s katerimi spodbuja in opolnomoča ljudi k zavestnemu življenju neskončnih možnosti. Njena nežnost in hkrati drzna odločnost ter predanost sebi vas zagotovo ne bo pustila ravnodušne.

Termin: Sreda 28.10., 4.11. in 11.11, od 18.00 – 19.30

ONLINE: Iz domačega naslonjača

Cena: 127 EUR ali 149€ skupaj z delovnim zvezkom (v ceno so vključeni tudi MP3 posnetki vsakega srečanja)

Predpogoj za udeležbo: Vsaj enkrat prebran delovni zvezek Kako postati denar.

Obvezne so prijave pred dogodkom na: email info@anaomanovic.com ali telefon 040 504 127.

Svojo prijavo potrdite s plačilom:

I see you, Ana Omanovič s.p. Ulica za vrtovi 5, 1380 Cerknica TRR: SI56 0311 5100 0108 068 (Bic: SKBASI2X). Namen: Kako postati denar

Po prejetem plačilu in posredovanih podatkih, boste poleg emaila s podatki za dostop, prejeli tudi opomnik 1 uro pred posameznim srečanje. Prosimo preverite tudi vsiljeno pošto in promocije.