Bi želeli spremljati Anino zgodbo in ujeti vse njene dragocene nasvete? Povežite se zdaj!

Kaj ti veš?

Se pogosto počutite utesnjene, utrujene, pod stresom? Imate o sebi negativno mnenje?
Si želite več zdravja in boljše počutje? Si želite več lahkotnosti in radosti? Če ste na katero vprašanje zgoraj odgovorili z DA, imam za vas super novico!

Dobrodošli s svojimi vprašanji na brezplačno druženje, kjer vam razkrijemo več o zanimivi tehniki Access Bars in odgovorim na vse kar vas v zvezi z barsi zanima!

Access Consciousness je nabor preprostih, praktičnih, dinamičnih in pragmatičnih tehnik, orodij in telesnih procesov, ki so ustvarjeni, da te spodbujajo, da kreiraš življenje, ki ga resnično želiš. Ponuja procese, ki te korak za korakom peljejo do bolj zavestnega življenja in ti pomagajo odstraniti omejitve, ki ti preprečujejo da bi uresničeval sebe in preprosto Živel. Spodbuja nas, da ozavestimo to, kar je znotraj nas in že vemo. Prisoten je v 175-ih državah po vsem svetu in je v 25-ih letih spremenil tisoče življenj. Več tudi v tem posnetku, kjer si lahko nastavite tudi slovenske podnapise s klikom na nastavitve spodaj desno.


Spoznali bomo, kaj vse je možno v našem življenju, kaj vse smo lahko s telesom, v odnosih, kaj lahko vse skreiramo in kako smo lahko sprememba, ki si jo želimo za cel svet.

Čas je za nas, da si izbiramo čisto nekaj novega. Kaj vi veste, da je mogoče in kaj lahko izberete?

Dobrodošli v svet DRUGAČNIH možnosti, VEČ izbire in VEČ življenja!

Brezplačni Zoom o Barsih

Torek, 13. december | 20.15h

Brezplačno

Lokacija: Večgeneracijski družinski center Cerknica

Čabranska ulica 9, 1380 Cerknica

Za ta dogodek ni potrebna prijava. Dobrodošli 😉

 

Prijava na delavnico