BREZPLAČNA PREDSTAVITVENA DELAVNICA

ACCESS BARS 

 z Ano Omanovič

Kaj so Access Bars?

  • check-circle
    32 točk na glavi, ki, če se jih dotaknemo, lahkotno in brez napora sprostijo vse, kar vam ne dopušča, da bi prejemali, zaživeli sebe in svojo lahkotnost.
  • check-circle
    Vsako izvajanje točk Access bars lahko sprosti 5-10 tisoč let omejitev na področju življenja, ki je povezano s točko, ki se je dotikamo.
  • check-circle
    Odpravite težave s spanjem, zdravjem, telesno težo, denarjem, spolnostjo, odnosi, nervozami, stresom, depresijami, ostalimi psihosomatskimi problemi in veliko več.

Je zdaj že pravi čas, da začnete odvijati svoje darilo življenja?...

Kaj če obstaja proces, ki lahko ustvari več lahkotnosti za vaše telo in počisti vsa razmišljanja, odnose, čustva, misli in občutke, ki ste jih v kateremkoli življenju shranili ali naredili pomembne? Kaj če se temu procesu reče Access Bars? 

Delavnica Access Bars® je namenjena vsem, ki želite vse v svojem življenju ustvarjati z lahkoto.

Kaj če bi odprli vrata k temu, da ste lahko vse, kar ste se nekoč odločili, da ne morete biti? Kaj bi bilo potrebno, da bi spoznali, kako ključnega pomena ste za uresničitev vseh možnosti tega sveta?

KJE VAM BARSI LAHKO POMAGAJO:

line-chart

​​KARIERA

​DELO

​DENAR

KREATIVNOST

heart

LJUBEZEN

​DRUŽINA 

PARTNERSTVO

ODNOSI

handshake-o

​​TELO

​POČUTJE

​ZDRAVJE

​ZABAVA

"Ja res so postali zanimivi dnevi po sobotni Access Bars delavnici."

"Kot da se mi je nekaj premaknilo v glavi. Opišem lahko tako: bolje spim, začenjam opuščati sodbe in mnogo bolj sem sproščena.

- Jožica

Kaj lahko pričakujete po prejemanju Barsov?

Vsaka Bars terapija je drugačna. V najslabšem primeru se boste po terapiji počutili sproščeno in udobno, kot po dobri masaži. Najboljše, kar se vam lahko zgodi, pa je to, da se vam spremeni celotno življenje. Najbolj pogosti učinki so: povečan občutek miru in lahkotnosti; manjša odzivnost pri situacijah, ki so vas v preteklosti pogosto razburile; bolj miren in globji spanec; vse, nad čemer ste se pred terapijo še vznemirjali, se vam po terapiji ne zdi več pomembno.

Ko enkrat zaženete vaše Barse, se bodo ujete energije še naprej sproščale, tudi po končani seansi. Kadarkoli boste kasneje ponovno prejemali terapijo, boste efekt samo še dinamično povečali. Najbolj dramatične učinke boste opazili 3-4 tedne po terapiji.

Access Bars, Ana Omanovič

"EKSKLUZIVNO NA VOLJO TERMIN  10.12.2018"


angle-double-right

Z Access Bars se spreminjajo mnogi aspekti, povezani z našimi telesi in življenji, vključno s spanjem, zdravjem, telesno težo, denarjem, spolnostjo, odnosi, nervozami, stresom, depresijami, ostalimi psihosomatskimi problemi in veliko več.

angle-double-left

KDO JE ANA OMANOVIČ?

je raziskovalka realnosti onkraj te realnosti in sokreatorka projekta Hiša radosti ter ustanoviteljica podjetja I see you. Preko udeležbe na mnogih mednarodnih več dnevnih seminarjih iz sklopa Access C​​​​onsciousness, kjer se izobražuje o zavestnem kreiranju življenja, je že tretje leto certificirana Access Consciousness facilitatorka, Access Bars facilitatorka in Access Body facilitatorka ter Maestro. Prav tako je tudi aktivna, uradna simultana prevajalka naprednih seminarjev Garya Douglasa in Daina Heera ter ostalih mednarodnih facilitatorjev. S telesnimi procesi, tehnikami in orodji Access Consciousness vodi delavnice in seminarje ter izvaja osebne seanse s katerimi spodbuja in opolnomoča ljudi k zavestnemu življenju neskončnih možnosti. Njena nežnost in hkrati drzna odločnost ter predanost sebi vas zagotovo ne bo pustila ravnodušne.

Ana Omanovič
Access Consciousness® Certified Facilitator
Access Consciousness® Body and Facelift Facilitator
Access Consciousness® Access Bars Facilitator
Access Consciousness® MAESTRO

PRIJAVITE SE SPODAJ IN SPREMENITE VAŠE ŽIVLJENJE!

TRENUTNI TERMIN 10.12.2018 od 18:00 - 20:00 ( Kmetija Ježek )

ŠTEVILO REZERVIRANIH MEST

Kaj smo o Access Bars povedali v Klepetu ob kavi


NAJVEČKRAT ZASTAVLJENA VPRAŠANJA:


Kdo lahko izvaja Barse na drugih ljudeh?

Od kod izvirajo Barsi?

Kako dolgo traja ena terapija Access Bars?

Kje se lahko naučite izvajati Barse?

Kdo lahko izvaja Barse na drugih ljudeh?

Kako delujejo Barsi? Ali lahko Barsi komu škodijo?