Agresivna prisotnost, ki ustvarja prihodnost

Koliko spremembe je mogoče? Koliko spremembe ste voljni izbrati vi? Po čem ste spraševali? Po več denarja? Po boljših odnosih? Ali so to stvari, ki si jih resnično želite? Ali je mogoče, da si bolj kot karkoli drugega, želite ustvariti drugačno resničnost? Takšno, ki gre onkrat te resničnosti?

Za ustvarjanje resničnosti onkraj te, je potrebna agresivna prisotnost. 

Dnevno izbiranje agresivne prisotnosti odpira vrata prihodnosti, ki jo nikoli niste videli ne vi, ne nihče drug, s katerim ste prišli kadarkoli v stik. 

Ali kdo izmed vas prepoznava, da je nagnjeni k temu, da se ne prikazujete v življenju? Da NISTE tako odlični, kot v resnici ste? Da NISTE izvor za drugačno resničnost? Kaj bi bilo potrebno, da bi si izbrali, da greste onkraj vaših omejitev, onkraj stališč, ki jih uporabljate, da se ustavljate? Da bi se svetu prikazali in zahtevali, da STE sprememba, ki jo svet potrebuje?

O tem so ti 7- dnevni dogodki Access Consciousness-a. Tako so se začeli in zateval sem, da bo spet tako. Prostor spremembe. Prostor možnosti. Prostor, kjer se ne upočasnjujemo, ne gledamo nazaj in se ne ustavljamo. Vsak ki je prisoten, prispeva k energiji vprašanja, izbire, možnosti in doprinosa. 7- dnevni dogodki sprašujejo: Kaj lahko spremenimo? Koliko se lahko spremenimo? Kakšno veličastnejšo prihodnost lahko ustvarimo?

Če ste pripravljani iti onkraj vsega, kar sploh še ni bilo in agresivno kreirati prihodnost, za katero veste, da jo hočete imeti, potem se nam pridružite na 7- dnevnem dogodku. Če si ne izbirate agresivno ustvarjati prihodnosti, ostanite doma. Sedaj je čas za spremembo. In jaz jo imam.

~ Gary Douglas, ustanovitelj Access Consciousness-a

Naslednji 7-dnevni dogodek, Micaro, Micapo, Mikato, Mitaupo – Figure it Out, je na otoku Langkawi Malaysia, od 11.-19. maja 2017. Poglejte si spodnji video za več infomacij.

Poskrbeli bomo za simultani prevod v slovenski jezik. Za več informacij se lahko obrnete na info@anaomanovic.com ali telefon 040 504 127. 

Naslednji 7- dnevni dogodek, Where Is the Real Party Worth Having, bo na Kostariki, 20. – 28. oktobra. Če želite izvedeti več o 7 dnevnih dogodkih, kliknite na povezavo TUKAJ.