Access FaceLift™ Tretmaji z Ano Omanovič

Rezerviraj svoj termin po polovični ceni

Kakšno bo vaše življenje, če si izberete Access Energetic FaceLift™ tretma z Ano Omanovič?

Po pričevanju prejemnic tega tretmaja, se prenovi, učvrsti in pomladi ne samo koža obraza ampak celo telo in aktivira se tudi celo življenje, spremenijo se odnosi in začnemo več kreirati.

Izvaja se ga z neposrednim dotikom na kožo. Po tretmanu se počutiš prerojeno, pomlajeno, sveže in z njim:

  • Oživiš, učvrstiš, pomladiš in prebudiš svoj obraz in telo
  • Zgladiš in nategneš kožo
  • Zabrišeš sledi staranja
  • Pospešiš obnovo celic na poškodovanih mestih
  • Se razbremeniš stresa
  • Življenje postane bolj dinamično

Facelift deluje na energetskem nivoju in tako neguje vaše celotno telo in mu omogoča, da se počuti dobro, prijetno, lepo, negovano. Po tretmanu, ki koristi celemu telesu se počutiš prerojen, svež, sproščen, pomlajen.

Poznate koga, ki se želi pomladiti na preprost in naraven način?

Ana Omanovič je raziskovalka realnosti onkraj te realnosti in sokreatorka projekta Hiša radosti ter ustanoviteljica podjetja I see you. Preko udeležbe na mnogih mednarodnih več dnevnih seminarjih iz sklopa Access Consciousness, kjer se izobražuje o zavestnem kreiranju življenja, je že tretje leto certificirana Access Consciousness facilitatorka, Access Bars facilitatorka in Access Body facilitatorka ter Maestro. Prav tako je tudi aktivna, uradna simultana prevajalka naprednih seminarjev Garya Douglasa in Daina Heera ter ostalih mednarodnih facilitatorjev. S telesnimi procesi, tehnikami in orodji Access Consciousness vodi delavnice in seminarje ter izvaja osebne seanse s katerimi spodbuja in opolnomoča ljudi k zavestnemu življenju neskončnih možnosti. Njena nežnost in hkrati drzna odločnost ter predanost sebi vas zagotovo ne bo pustila ravnodušne.

Kakšen doprinos je lahko tretma Access Energijskega Facelifta vašemu življenju? Kaj je še mogoče, kar si nismo mogli niti predstavljati?

POSEBNA PONUDBA: V mesecu oktobru na voljo 8 terminov po polovični ceni! Rezervacija mogoča do zapolnitve prostih mest na info@anaomanovic.com ali 040 504 127. Rezervacija je potrjena s prejetim plačilom.

Termini:

Sreda, 2.10.2019: 14.30 – 15.30 in 16.00-17.00

Četrtek, 17.10.2019: 14.30 – 15.30 in 16.00-17.00

Četrtek, 24.10.2019: 14.30 – 15.30 in 16.00-17.00

Četrtek, 31.10.2019: 14.30 – 15.30 in 16.00-17.00

Lokacija: Cesta 24. junija 23, Ljubljana-Črnuče

Cena: Redna cena 150 EUR, za zgoraj navedene tremine polovična cena 75€

 

Telesni procesi Access Consciousness – posnetek gostovanja v Klepetu ob kavi

Kaj je Access Consciousness?

Access Consciousness je nabor preprostih, praktičnih, dinamičnih in pragmatičnih tehnik, orodij in telesnih procesov, ki so ustvarjeni, da te spodbujajo da kreiraš življenje, ki ga resnično želiš. Ponuja procese, ki te korak za korakom peljejo do bolj zavestnega življenja in ti pomagajo odstraniti omejitve, ki ti preprečujejo da bi uresničeval sebe in preprosto Živel. Spodbuja nas, da ozavestimo to, kar je znotraj nas in že vemo. Prisoten je v 175-ih državah po vsem svetu in je v 25-ih letih spremenil tisoče življenj.