Access Bars na sejmu Narava – Zdravje 2018

Sobota, 1. december 2018, od 18.00. – 19.00. ure

Ste vedeli, da je v vaši glavi 32 točk, ki, če se jih dotaknemo, lahkotno in brez napora sprostijo vse, kar vam ne dopušča, da bi prejemali? Te točke vsebujejo vse misli, ideje, prepričanja, ki ste jih shranili in so pomagale ljudem po vsem svetu spremeniti mnoge aspekte, povezane z njihovimi telesi in življenjem, vključno s spanjem, telesno težo, denarjem, spolnostjo, odnosi, nervozami, stresom, depresijami in ostalimi psihosomatskimi problemi. To je priložnost, da se znebite vsega.

To je izredno negovalen in sproščujoč proces, ki odpravlja vse omejitve na vseh področjih življenja, ki ste jih pripravljeni spremeniti.

Koliko življenja ste preživeli tako, da ste delali, namesto, da bi prejemali? Ste opazili, da vaše življenje še ni to, kar želite, da bi bilo? Lahko bi imeli vse, kar želite (in še več), če bi bili voljni veliko več prejemati in mogoče delati nekoliko manj. Izvajanje ali učenje točk bo dopustilo, da se bo v vašem življenju pojavilo to in veliko več.

Kaj če bi odprli vrata k temu, da ste lahko vse, kar ste se nekoč odločili, da ne morete biti? Kaj bi bilo potrebno, da bi spoznali, kako ključnega pomena ste za uresničitev vseh možnosti tega sveta?

Kako je lahko še boljše?

Kaj vse lahko dosežete z izvajanjem Barsov?

Vabljeni na predstavitev Access Bars, kjer bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja o tehniki, s pomočjo katere vstopite v popolnoma drugačen način bivanja.

Predavala bo Ana Omanovič, raziskovalka realnosti onkraj te realnosti in sokreatorka projekta Hiša radosti ter ustanoviteljica podjetja I see you. Preko udeležbe na mnogih mednarodnih več dnevnih seminarjih iz sklopa Access Consciousness, kjer se izobražuje o zavestnem kreiranju življenja, je že tretje leto certificirana Access Consciousness facilitatorka, Access Bars facilitatorka in Access Body facilitatorka ter Maestro. Prav tako je tudi aktivna, uradna simultana prevajalka naprednih seminarjev Garya Douglasa in Daina Heera ter ostalih mednarodnih facilitatorjev. S telesnimi procesi, tehnikami in orodji Access Consciousness vodi delavnice in seminarje ter izvaja osebne seanse s katerimi spodbuja in opolnomoča ljudi k zavestnemu življenju neskončnih možnosti. Njena nežnost in hkrati drzna odločnost ter predanost sebi vas zagotovo ne bo pustila ravnodušne.

Termin: Sobota, 1. december 2018, od 18.00. – 19.00. ure
Lokacija: Sejem narava in zdravje, Gospodarsko razstavišče, Ljubljana – dvorana Avla desno

Delavnica je brezplačna. Plača se vstopnina na sejem.

VABLJENI na pokušino Access Bars tretmaja na našo stojnico Access Consciousnes. Veselimo se srečanja z vami.

DOBRODOŠLI TUDI NA PREDAVANJE: POGOVARJAJTE SE Z ENTITETAMI, v nedeljo 2. decembra od 12.00 do 13.00 (avla desno)